Anamaria Prodan, dezvăluiri șocante pe Internet. Vedeta, trădată de cei mai buni prieteni: ”Mama mi-a explicat…”

Anamaria Prodan a dat cărțile pe față.

Anamaria Prodan, dezvăluiri șocante pe Internet. Vedeta, trădată de cei mai buni prieteni: ”Mama mi-a explicat...”

Anamaria Prodan este una dintre cele mai de succes femei din România. Vedeta a făcut mereu tot ceea ce propus, chiar dacă de multe ori a fost descurajată. Ea nu s-a dat bătută niciodată și acum are bani de-i poate întoarce cu lopata. Duce o viață de lux la care mulți doar visează, dar nu mai ea știe prin câte a trecut pentru a ajunge aici. În plus, ea nu uită niciodată de fanii ei de pe rețelele sociale. Este extrem de activă în mediul online și se bucură de susținere la orice pas. Este, de asemenea, foarte recunoscătoare pentru tot ceea ce se i se întâmplă. Are momente în care, probabil, nici ei nu îi vine să creadă ce i se întâmplă.

Anamaria Prodan, trădată de prieteni

În urmă cu ceva timp, Anamaria Prodan a acordat un interviu în care a povestit despre momentele mai puțin plăcute din viața ei. Fanii au rămas șocați, pentru că nu se așteptau ca vedeta să fi trecut prin atât de multe lucruri rele. Chiar dacă nu i-a mers mereu bine, nu îi este rușine să discute și despre aceste subiecte delicate.

Se pare că frumoasa vedetă a ținut extrem de tare la prietenii ei. A avut momente în viață în care ar fi dat orice doar să le fie lor bine, dar știe că nu a procedat corect. Mulți au stat în jurul ei doar din interes, pentru că avea mulți bani și le putea oferi și lor un trai mai bun. Vedeta nu ținea cont de nimeni și nimic când oamenii din jurul ei aveau nevoie de ajutor, dar nu îi mai trebuie. A învățat că oamenii nu sunt chiar ceea ce par.

Anamaria Prodan, dezvăluiri șocante pe Internet. Vedeta, trădată de cei mai buni prieteni: ”Mama mi-a explicat...”

”Mama mi-a explicat de mică faptul că am prieteni cât am, iar atunci când nu mai ai, nu mai sunt. Cred foarte mult în prietenie. Pentru ei mi-aș da un rinichi, ei pentru mine nu! Singurele lucruri care mă afectează sunt trădările. Văd oamenii care se vând pe nimic (…) Iert, dar nu uit!”, a spus Anamaria Prodan la Star Matinal, zilele trecute.