Anamaria Prodan, mândră de fiica sa! Rebecca îi calcă pe urme: „Eu sunt omul care ascultă și învață”

Rebecca și-a făcut mama mândră.

Anamaria Prodan, mândră de fiica sa! Rebecca îi calcă pe urme: "Eu sunt omul care ascultă și învață"

Anamaria Prodan este o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Are o carieră de succes și o grămadă de bani. Este una dintre cele mai bogate femei din România și a muncit extrem de tare de-a lungul timpului. Ea își permite acum tot ceea ce își dorește și nu se uită la bani când vine vorba despre mofturile sale.

Îndrăgita vedetă a reușit să exceleze într-un domeniu care părea că le aparține bărbaților. Este vorba despre fotbal. S-a dedicat în totalitate carieriei sale, dar nu a uitat de cei patru copii ai săi. S-a ocupat de creșterea lor și le-a oferit cea mai bună educație. Ea a încercat să le ofere acestora un trai bun și tot ce și-au putut dori vreodată.

Rebecca este o mândrie pentru părinții ei

Nu toată lumea are șansa să trăiască în lux și opulență așa cum li s-a întâmpat lor. Anii au trecut, iar copiii ei au luat de la ea tot ceea ce era mai bun. Fiica ei, Rebecca este prima dintre ei care îi calcă pe urme. Toți copiii vedetei, Rebecca, Sara, Luca și Laurențiu Junior, au planuri serioase de viitor și vor să ajungă la fel de sus ca părinții lor.

Anamaria Prodan, mândră de fiica sa! Rebecca îi calcă pe urme: "Eu sunt omul care ascultă și învață"

Rebbeca este studenta unei facultăți de prestigiu din Milano și se descurcă de minune. La cei 21 de ani ai săi ea a reușit să își găsească un rost în viață și este pasionată, de asemenea, de fotbal. A avut-o cel mai bun exemplu pe mama ei, care a luptat mereu pentru visurile sale, deși la început nu i-a fost deloc ușor. În prezent, fiica Aneimaria Prodan conduce echipa Hermanstadt din Sibiu.

„Mi-am dorit să aplic ceea ce m-au învățat familia și școala. Încet, încet, noi, cei patru frați, trebuie să ducem mai departe micul imperiul pe care părinții nostru l-au construit de la zero. Fotbalul aduce atâta bucurie…. Eu sunt omul care ascultă și învață. Nu sunt nici prima, nici ultima femeie în structura de conducere a unui club de fotbal.”, a declarat aceasta.