Anamaria Prodan, mesaj dureros pe Instagram. Mama ei ar fi împlinit astăzi 73 de ani
in

Anamaria Prodan, mărturisiri cutremurătoare despre mama ei: „Am momente când o văd râzând”

Anamaria Prodan a șocat pe toată lumea cu ultimele sale declarații.

Anamaria Prodan nu are nevoie de prea multe introduceri. Impresara duce o viață de lux la care mulți doar visează, dar nu mai ea știe prin câte a trecut pentru a ajunge aici. Ea se situează pe lista celor mai de succes femei din România. Chiar dacă nu a dus mereu o viață bună, ea a luptat extrem de tare pentru a ajunge aici. Între timp, a reușit să devină o femeie bogată, iar lucrurile mai puțin bune care i s-au întâmplat au făcut-o puternică. Nu de puține ori, ea a dat dovadă că atunci când își propune ceva nimeni nu poate sta în calea sa.

Anamaria Prodan primește mesaje de la mama ei

În plus, ea nu uită niciodată de fanii ei de pe rețelele sociale. Este extrem de activă în mediul online și se bucură de susținere la orice pas. Este, de asemenea, foarte recunoscătoare pentru tot ceea ce se i se întâmplă. Are momente în care, probabil, nici ei nu îi vine să creadă ce i se întâmplă. Chiar dacă are mereu zâmbetul pe buze, ei nu îi este mereu atât de bine pe cât lasă să se vadă.

Anamaria Prodan, mărtiurisi cutremurătoare despre mama ei: "Am momente când o văd râzând"

Mama ei, Ionela Prodan, a fost una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică folclorică de la noi. De când vedeta s-a stins din viață, totul s-a schimbat pentru fiica ei. Deși nu mai este printre noi, Anamaria Prodan o simte mereu prezentă și o visează întotdeauna. Crede că, de fapt, ea vrea să îi transmită anumite mesaje din lumea de dincolo. Într-un interviu recent, impresara a făcut câteva dezvăluiri tulburătoare despre relația specială pe care o are cu îngerul ei protector.

„Eu o visez și pe mama, îl visez și pe tata. Mă trezesc și le povestesc alor mei că am vorbit cu mama aseară. Am momente când o văd râzând, am momente când mă apasă ceva și în somn îmi imaginez un fel de proiecție a discuției mele cu mama. Mă gândesc că unde sunt ei sunt bine. Nu știu dacă primesc mesaje, dar știu că dacă mă gândesc, primesc o rezolvare. Cred că atunci când sunt într-o stare de semi-veghe îmi imaginez o discuție cu mama.”, a povestit Anamaria Prodan.

Andreea Antonescu, puză la zid de colegii de la Ferma. Vedeta a fost dur criticată: „E cea mai falsă persoană, fără supărare”

Andreea Antonescu, puză la zid de colegii de la Ferma. Vedeta a fost dur criticată: „E cea mai falsă persoană, fără supărare”

Camila Cabello și Shawn Mendes s-au împăcat. Postarea care i-a dat de gol: "Dragostea mea"

Camila Cabello și Shawn Mendes s-au împăcat. Postarea care i-a dat de gol: „Dragostea mea”