Anca Serea s-a afișat complet nemachiată! Fanii au rămas surprinși de cum arată vedeta la 39 de ani

Anca Serea s-a dovedit a fi un adevărat exemplu pentru toate femeile care o admiră.

Anca Serea, cum arată complet nemachiată! Fanii au rămas surprinși de cum arată vedeta la 39 de ani

Anca Serea este văzută de cele mai multe dintre fanele sale ca fiind o femeie puternică, ce a reușit să aducă pe lume șase copii și care, cu toate acestea, nu și-a pierdut din feminitatea și trăsăturile ei seducătoare.

Deși nu mai este la prima tinerețe, vedeta da clasa multor tinere din ziua de astăzi cu felul în care arată. Are un trup tras prin inel, cu o piele de invidiat, cu care poate oricând să concureze cu modelele de pe coperata oricărei reviste.

Anca Serea este dovada vie că orice este posibil și că vârsta ori stilul de viață solicitant nu sunt scuze pentru a nu a arăta impecabil din cap până în picioare. Deși a ajuns la vârsta de 40 de ani, Anca arată ca o puștoaică de 25, chiar și în lipsa machiajului.

Anca Serea, cum arată complet nemachiată! Fanii au rămas surprinși de cum arată vedeta la 39 de ani

În cadrul unei filmări frumoasa mămică a putut fi admirată în toată splendoarea ei, complet naturală și fără pic de machiaj, pe rețelele de socialziare. Având pe ea doar un halat și părul înfășurat într-un prosop alb, vedeta le-a oferit fanilor ei informaii amănunțite despre secretele tinereții sale.

Anca Serea a oprit timpul în loc numai pentru ea

„Cât privește ritualul de frumusețe, e simplu. Mă demachiez de două ori pe zi, dimineața și seara. Aplic apă termală, un ser pentru ochi, cremă. (…) De câte ori am timp aplic și o mască pe față, gât și decolteu, preparată uneori din fructe, miere și diverse uleiuri.”, a declarat Anca Serea, pentru revista VIVA.

Se pare că Anca Serea pune foarte mare accent pe o curățarea în profunzime a tenului, dar și pe o hidratare corespunzătoare a acestuia. Nici zona decolteului nu este neglijată. Aceasta ar fi piesa de rezistență a ritualurilor sale.