Anca Serea, de urgență la spital. Care este starea vedetei: ”Am chemat salvarea”
in

Anca Serea, de urgență la spital. Care este starea vedetei: ”Am chemat salvarea”

Anca Serea a reușit să își îngrijoreze serios fanii în această dimineață.

Anca Serea nu trece prin cea mai bună perioadă a vieții ei. Vedeta a ajuns recent la spital din cauza unor probleme de sănătate. Starea ei nu este deloc una bună și a fost nevoită să cheme salvarea pentru a ajunge la spital. Nu se putea deplasa, așa că a trebuit să apeleze la ajutor. Fanii ei s-au îngrijorat serios când au văzut postările vedetei și și-au pus multe semne de întrebare. Soția lui Adrian Sînă este extrem de activă pe rețelele sociale și a vrut ca internauții să afle aceste vești îngrozitoare chiar de la ea.

Anca Serea, de urgență pe mâna medicilor

Soțul este alături de ea la spital și speră ca starea ei să se îmbunătățească. În plus, ea nu a vrut să își țină admiratorii pe jar și le-a transmis un mesaj important direct de pe patul de spital. Cum era de așteptat, Anca Serea a fost bombardată cu mesaje din partea fanilor. Aceștia se roagă pentru ea și trăiesc cu speranța că se va pune repede pe picioare.

Sănătatea este cea mai importantă, dar și cea care în ultimul timp îi dă mari bătăi de cap femeii. Ea nu se poate bucura de momentele frumoase din viața sa din acest motiv. Face tot posibilul să aibă grijă de ea, dar sunt momente în care trupul ei cedează și ajunge pe mâna medicilor. Așa cum s-a întâmplat și de această dată. Este vorba despre o anemie cu care se confruntă de foarte multă vreme și nu despre coronavirus cum au crezut mulți.

”Eu am o anemie care-mi dă bătăi de cap de foarte mulți ani și pentru că am un stil e viață, uneori nesănătos și foarte agitat, ieri mi-a fost foarte rău și am chemat salvarea. Hemoglobina mea acum este 5,8. Toate analizele mi-au ieșit perfecte, mai puțin cele de sânge pentru că hemoglobina este mare. Ieri era 6,3. Pentru că m-am simțit foarte slăbită, am luat decizia să mă internez și cel mai probabil voi avea parte de o transfuzie cu sânge, dar sunt ok”, a spus Anca Serea.