Anca Serea, primele declarații după ce s-a zvonit că a rămas falită: „Nimeni nu este atât de sărac”

Anca Serea a dat cărțile pe față, iar fanii au rămas impresionați.

Anca Serea, primele declarații după ce s-a zvonit că a rămas falită: „Nimeni nu este atât de sărac"

Anca Serea este urmărită de ghinion la fiecare pas. Soția lui Adrian Sînă a trecut prin clipe de coșmar. Chiar dacă a fost o perioadă grea pentru ea, vedeta nu s-a dat deloc bătută. Ea a demonstrat că este o femeie puternică, deși ea și soțul ei au probleme serioase cu banii. Se pare că vedetele au rămas fără bani în pandemie, motiv pentru care au adunat datorii de mii de euro și nu își mai permit cheltuielile școlii private a copiilor.

Anca Serea, mai sinceră ca oricând

Nici din punct de vedere al sănătății nu stă prea bine. Ea a ajuns de urgență la spital și a avut multe de îndurat din acest motiv. De asemenea nici cu terenurile pe care le-a moștenit de la fostul soț nu are mare noroc. Aceasta a pierdut sume enorme de bani și unii au speculat chiar că ar fi distrusă, dar mesajul de pe social media demonstrează că viața ei începe să iasă la liman.

Trei dintre copiii Ancăi Serea și ai lui Adi Sînă învață la școli private. Din păcate, ei nu și-au mai permis să plătească taxa de școlarizare și au rămas restanți. După toate acestea, vor fi nevoiți să plătească o dobândă conform contractului pe care l-au semnat.

Anca Serea, primele declarații după ce s-a zvonit că a rămas falită: „Nimeni nu este atât de sărac"

„Nimeni nu este atât de sărac încât să nu poată dărui o vorbă bună, o faptă bună sau un zâmbet. Și nimeni nu este atât de bogat încât să nu aibă nevoie de ele. Cred că cele mai de preț lucruri sunt cele care nu se pot măsura în bani. Iar cei care dăruiesc bunătate, empatie, generozitate vor fi răsplătiți înzecit de Univers. Pentru că tot ce dăruiesc se întoarce la ei în mod karmic”, este o parte din mesajul vedetei de pe Instagram.

Chiar dacă are o avalanșă de probleme, ea rămâne o femeie împlinită și fericită. Are o familie superbă, iar copiii fac ca toate sacrificiile ei sa merite. Mai mult, are alături un soț care o susține la orice pas și nu o lasă niciodată la greu. În ciuda încercărilor, cei doi trăiesc o poveste de dragoste care durează de câțiva ani buni și se iubesc la fel ca în prima zi.