Anca Țurcașiu a revenit pe Instagram. Ce mesaj le-a transmis fanilor: ”Atât de dor mi-a fost”

Anca Țurcașiu are o veste de zile mari pentru fani.

Anca Țurcașiu nu a avut deloc un an bun. Deși încearcă să își păstreze mereu zâmbetul pe buze, vedeta a trecut prin clipe de coșmar. Lunile trecute, ea a divorțat de soțul ei. Despărțirea a afectat-o enorm pe îndrăgita artistă, dar nu a vrut să fie văzută de oamenii din jurul ei. Tocmai din acest motiv ea a decis să dispară o vreme de pe rețelele sociale.

A avut nevoie de o recuperare, după toate momentele dificile prin care a trecut. Trei luni de pauză a avut nevoie pentru a se pune pe picioare. Fanii vedetei au început să își facă griji pentru ea și pentru starea în care este. Din cauza faptului că nu a mai postat nimic în mediul online, admiratorii ei nu au putut fi la curent cu ceea ce se întâmpla.

Anca Țurcașiu: ”Atât de dor mi-a fost”

Ei bine, ea și Cristian Georgescu au trăit o frumoasă poveste de dragoste și nimeni nu ar fi crezut că vor ajunge la tribunal. Cei doi au ales să meargă pe drumuri diferite, după 22 de ani de căsnicie. A fost o lovitură dureroasă pentru ea, mai ales că știrea a ocupat penntru mult timp primele pagini. A durat mult timp până și-a revenit.

Anca Țurcașiu a revenit pe Instagram. Ce mesaj le-a transmis fanilor: ”Atât de dor mi-a fost”

Acu, Anca Țurcașiu pare că și-a revenit după divorț. În plus, ea le-a transmis un mesaj extrem de important fanilor și și-a făcut astfel revenirea și pe Instagram. Nu doar din mediul online a lipsit, ci și de pe scenă. Frumoasa vedetă este gata să se apuce din nou de treabă, iar fanii știu că nu îi va dezamăgi. Actoria este marea ei dragoste și le pregătește un spectacol de senzație admiratorilor. Așa că aceștia trebuie să stea cu ochii pe ea în continuare.

„Luni, 19 octombrie, ora 19 00, la Pitești, la teatrul Al Davila, REVENIM ÎN FORȚĂ cu o comedie irezistibilă. Aproape că nu-mi vine să cred. Atât de dor mi-a fost! Dor de teatru. Dor de voi!” este mesajul transmis de Anca Țurcașiu în mediul online.