Anca Țurcașiu în compania altui bărbat, la câteva luni după divorț. Cum a fost surprinsă vedeta

Cântăreața nu se ascunde, a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu ei doi. / FOTO

Anca Țurcașiu în compania altui bărbat, la câteva luni după divorț. Cum a fost surprinsă vedeta

Actrița a fost căsătorită timp de 22 de ani cu stomatologul Cristian Georgescu. În vara acestui an, cântăreața a uimit pe toată lumea când a făcut anunțul divorțului. Aceasta nu a vrut să ofere foarte multe detalii cu privire la evenimentul sensibil din viața ei. Singura declarație a sa, a fost un mesaj pe care l-a distribuit pe Facebook.

La câteva luni după divorț, Anca Țurcașiu în compania altui bărbat. Află ce planuri au împreună!

Zvonurile însă n-au încetat să apară. Conform declarațiilor făcute de jurnalistul Dan Silviu Boerescu la Teo Show, se pare că motivul rupturii dintre cei doi a fost lipsa banilor. Din cauza restricțiilor impuse de pandemia Covid-19, artista nu a mai avut evenimente în ultima perioadă. Soțul său a refuzat să mai meargă la cabinet o perioadă, își dorea să se odihnească. Astfel le-a fost foarte greu să se descurce. Se pare că Anca a decis să pună punct mariajului.

Anca Țurcașiu în compania altui bărbat, la câteva luni după divorț. Cum a fost surprinsă vedeta

La scurt timp după separarea celor doi, medicul stomatolog a fost surprins în mall la brațul unei femei. Păreau să fie foarte apropiați și aveau chiar gesturi tandre. Conform surselor, bărbatul nu ar fi  fost la prima infidelitate.

„Hadeți să fim serioși, femeia asta cu care a fost fotografiat nu este prima și, cu siguranță, nici ultima. Anca a știut, dar a preferat să își vadă de treaba ei și să se uite în altă parte, pentru a-și păstra familia. De ce credeți că a vrut ea să divorțeze de două ori? De aceea, din cauza infidelităților. Păi a avut o relație de doi ani, nu știu dacă este vorba despre femeia din mall sau nu. Cert e că Ancăi nu i-a fost deloc ușor, dar s-a închis în ea, în muncă, a preferat să lase totul să treacă pentru a avea în continuare o familie. Până i-a ajuns cuțitul la os”, a declarat un apropiat al Ancăi Țurcașiu, pentru impact.ro.

Cine o face fericită acum pe actriță?

Artista pare să își fi găsit alinarea lângă noul bărbat din viața sa. Aceasta a postat pe contul său de Instagram o poză împreună cu el. Fotografia a strâns instant zeci de aprecieri și comentarii. Pare foarte fericită, zâmbește larg și i se vede sclipirea din ochi. Admiratorii au felicitat-o pentru felul în care arată la cei 50 de ani ai săi, dar și pentru curajul pe care l-a avut făcând acest pas măreț în viața ei.

,,Eşti minunată, revii la viaţă!”, ,,Ai fost mereu o frumuseţe, dar acum eşti minunată”, sunt doar unele din comentariile primite.

Anca Țurcașiu în compania altui bărbat, la câteva luni după divorț. Cum a fost surprinsă vedeta

Misteriosul bărbat cu care petrece mult timp în ultima perioadă este chiar Ovi. Cântăreața l-a descris ca fiind pentru ea ,,producător, compozitor, prieten”. A anunțat că după mulți ani în care nu a mai scos piese, vrea să revină în forță în industria muzicală.