Anca Țurcașiu primește din partea soțului lovitură după lovitură! După divorțul neașteptat, medicul Cristian Georgescu și-a adus noua iubită în reședința în care a trăit o viață alături de artistă!

Cine se aștepta vreodată ca unul dintre cele mai longevive cupluri din lumea mondenă să ajungă să se separe. După ce Anca a plecat din vila de domiciliu a familiei, fostul ei soț a decis ca noua lui iubită să se mute alături de el.

Anca Țurcașiu și fostul ei soț, medicul Cristian Georgescu erau considerați veșnicii îndrăgostiți ai showbizului încă de acum 20 de ani. Cu toate acestea, viața a arătat încă o dată cât poate fi de imprezivizbilă. Nu doar că s-au despărțit după un mariaj de lungă durată, dar Anca a primit și câteva lovituri dureroase din partea fostului.

Și-a adus noua iubită în reședința familiei

Cea care a făcut anunțul divorțului în urmă cu patru luni a fost chiar artista. Anca a scris un mesaj scurt și cuprinzător pe pagina ei de Facebook în care anunța că deja a semnat actele de divorț cu cel care i-a fost alături peste 20 de ani. Vedeta nu a dorit însă să dea mai multe detalii despre motivele care ar fi dus la o asemenea ruptură ireparabilă dintre ea și Cristian.

De altfel, ea a mai precizat în mesajul respectiv că nu va mai răspunde și altor întrebări legate de acest subiect. Lucru care, de altfel s-a și întâmplat. Anca a fost contactată în repetate rânduri pentru a face declarații în acest sens însă de fiecare dată artista a refuzat vehement.

Anca Țurcașiu primește din partea soțului lovitură după lovitură! După divorțul neașteptat, medicul Cristian Georgescu și-a adus noua iubită în reședința în care a trăit o viață alături de artistă!

Încă de la anunțul respectiv au existat numeroase speculații legate de posibilele motive din cauza cărora celebrul cuplu ar fi divorțat. Unul dintre acestea se referea la infidelitățile pe care medicul le-ar fi avut la activ în ultima perioadă a mariajului. După doar două săptămâni de la mesajul Ancăi Țurcașiu postat pe Facebook, totul a ieșit însă la iveală. Fostul ei soț s-a afișat în văzul tuturor alături de noua lui iubită.

Cei doi au apărut la mall ținându-se de mână și manifestând gesturi tandre. Mai mult, porumbeii s-au sărutat pătimaș în văzul tuturor deși alături de ei era și băiețelul femeii.

In prezent aceștia doi locuiesc acum în reședința din Corbeanca, imobil aranjat din punct de vedere al designului interior chiar de către artistă.

Dacă fostul ei soț e pus pe fapte mari, Anca își trăiește momentan viața în liniște făcând ceea ce îi place cel mai mult: muzică și actorie. Toată vara vedeta a purtat un program plin de spectacole pe litoral, iar după ce s-a întors la București, alături de colegii de teatru și-a reluat activitatea.