Anca Țurcașiu suferă după despărțirea de fostul soț? Ce a apărut pe pagina de Facebook a artistei

Artista s-a dat de gol în ceea ce îi privește starea de spirit din ultima perioadă. Se pare că vedeta este încă încărcată de gânduri din trecutul ei.

Ce face Anca Țurcașiu la 4 luni de la divorț. Vedeta a vrut să se știe de la ea

Divorțul răsunător al vedetei de medicul Cristian Georgescu a lăsat în urmă multe întrebări care nu și-au găsit până acum răspunsul. Artista a încercat să țină ștacheta sus după despărțire, arătând că a trecut ușor peste moment însă se pare că nici măcar vedetele nu pot depăși cu brio despărțirile fără urme emoționale.

Recent, fanii actriței au putut vedea pe pagina ei de socializare o imagine care i-au trezit acesteia amintiri din trecut.

Fostul soț are deja o altă relație

Anca Țurcașiu și fostul soț, stomatologul Cristian Georgescu au semnat actele de divorț în luna Iulie a acestui an. Cea care a făcut anunțul separării a fost chiar artista pe pagina ei de socializare. Mesajul ei a fost cât se poate de tranșant reliefând și o urmă de furie vizavi de experiența nedorită.

Anca a precizat atunci că nu va dezvălui motivele care au dus la despărțire și s-a ținut de cuvânt.
Vedeta a primit zeci de invitații din partea presei pentru a vorbi despre acest subiect însă a refuzat de fiecare dată cât se poate de pragmatic.

Imediat după separare, artista s-a mutat din vila din Corbeanca în București și s-a concentrat mai mult pe carieră. Astfel a susținut toată vara spectacole pe litoral în cadrul unui resort de lux din nordul stațiunii Mamaia. Întoarsă în Capitală, actrița s-a focusat și pe marea ei dragoste: teatrul.

Anca Țurcașiu suferă după despărțirea de fostul soț? Ce a apărut pe pagina de Facebook a artistei

Alături de colegii de scenă și implicată fiind în proiectele ei culturale, vedeta a stat departe de fantomele trecutului. Din păcate se pare că odată cu măsurile restrictive care țintuiesc în casă pe toată lumea, actrița a dat frâu liber gândurilor.

Anca a postat pe pagina ei de socializare o fotografie realizată acum 20 de ani. Vizibil schimbată în imaginea respectivă, Anca era pe atunci la inceputul relației cu cel care i-a devenit mai apoi și soț. Anca a scris în dreptul imaginii mesajul „Aveam 20 de ani …”, semn că se gândește cu nostalgie la perioada respectivă.

Actuala iubită a lui Cristian Georgescu locuiește în casa decorată de artistă

Anca și fostul ei soț au locuit mai bine de 10 ani în vila lor din Corbeanca. Pentru a decora reședința respectivă Anca a urmat un curs de designer de interior, punându-și ulterior amprenta asupra tuturor detaliilor care au creat ambianța căminului. La rândul său, soțul ei s-a ocupat personal de amenajarea grădinii.

Cei doi vorbeau cu multă dăruire față de casa lor de fiecare dată. Odata cu divorțul, cea care a ales să părăsească domiciliul conjugal a fost chiar artista. Drept urmare Anca s-a mutat alături de fiul ei într-un apartament din zona centrală a Bucureștiului. În fosta ei reședință locuiesc acum medicul Cristian Georgescu alături de noua lui iubită și fiul acesteia.