Anca Țurcașiu va mai divorța încă o dată după ce se va recăsători? Carmen Harra i-a prezis viitorul!

Carmen Harra uimește din nou cu premonițiile sale legate de viitorul vedetelor din România. De data aceasta a venit rândul Ancăi Țurcașiu să fie luată în vizor de clarvăzătoarea de la Hollywood.

Carmen Harra este renumită pentru viziunile sale despre viețile vedetelor. Chiar dacă trăiește în America de o viață clarvăzătoarea este mereu la curent și cu ceea ce se întâmplă în showbiz-ul de la noi. Astfel întotdeauna în cazul despărțirilor celebre aceasta a dezvăluit traiectoria vieților celor implicați.

În unele cazuri s-a dovedit că românca a intuit exact ceea ce urma să se întâmple. Așa că recent aceasta a ținut să aducă la cunoștința celor din mediul online ce o așteaptă pe Anca Țurcașiu în viitorul apropiat.

Artista ar putea divorța din nou?

Anca Țurcașiu anunța în urmă cu aproape jumătate de an că a divorțat de bărbatul alături de care credea că va îmbătrâni. Vedeta a ținut atunci să precizeze că nu va oferi alte detalii despre acest episod dureros al vietii ei în afară de anunțul respectiv.

Anca a dat marea veste ce a șocat pe toată lumea chiar pe pagina personală de socializare. La scurt timp de la postarea respectivă, artista a fost copleșită de mulțimea de încurajări venite din partea celor care o îndrăgesc. De atunci și până în prezent vedeta a fost invitată de mai multe ori să vorbească în emisiuni despre separarea de soț. Cu toate acestea ea a refuzat de fiecare dată.

Acum deși au trecut atâtea luni iar lucrurile par să se fi domolit în viața actriței, Carmen Harra lansează o ipoteză furtunoasă. Carvăzătoarea are convingerea că Anca va mai trece în următorii ani printr-un divorț la fel de dureros.

”Anca Țurcașiu este o fată foarte bună. Pot să spun despre ea că este longevivă, codul ei arăta acest divorț, nu este vreo surpriză. O să mai aibă o relație cu cineva. S-ar putea să mai fie o căsătorie, nefericirea ei este că s-ar putea să fie două divorțuri. Să sperăm că va fi numai unul. Însă, dacă mai are o relație, s-ar putea că și aia să ajungă la o separare în viitor. Ea este acum într-un an karmic, iar persoană pe care o cunoaște, s-ar putea să apară în viața ei până în vara anului viitor. Ea este o persoană foarte stabilă, deci va avea o relație bună

 

Românca stabilită în America susține că artista ar putea avea încă din acest an o nouă relație.

”Anca Țurcașiu este o fată foarte bună. Pot să spun despre ea că este longevivă, codul ei arăta acest divorț, nu este vreo surpriză. O să mai aibă o relație cu cineva. S-ar putea să mai fie o căsătorie, nefericirea ei este că s-ar putea să fie două divorțuri. Să sperăm că va fi numai unul. Însă, dacă mai are o relație, s-ar putea ca și aia să ajungă la o separare în viitor. Ea este acum într-un an karmic, iar persoana pe care o cunoaște, s-ar putea să apară în viața ei până în vara anului viitor. Ea este o persoană foarte stabilă, deci va avea o relație bună.”a precizat Carmen Harra.

Anca Țurcașiu și fostul ei soț, medicul stomatolog Cristian Georgescu, si-au spus adio dupa 22 de ani de căsnicie. La scurt timp după incident, Anca a fost cea care s-a mutat din reședința familiei de pe lângă București într-un apartament din Capitală.

Chiar dacă a trecut prin momente extrem de dificile artista s-a ocupat în continuare de carieră. Având pe întreg parcursul verii spectacole în fiecare seară pe litoral se pare că viață ei întră în sfârșit într-o matcă normală. Ba mai mult, după revenirea în București, Anca s-a axat pe teatru, una dintre pasiunile ei de suflet.

Dacă vedeta se îngrijește de propria carieră, fostul ei soț pare să țină cont mai mult de partea sentimentală a vieții. Medicul Cristian Georgescu a fost suprins de paparazzi la scurt timp de la divorț în mall alături de o superbă blondă. Cei doi și-au aruncat priviri tandre și s-au sărutat în văzul tuturor, deși de față se afla și băiețelul noii iubite a bărbatului.