Anda Adam, asemănată cu Nicolae Guță. Oana Zăvoranu a ieșit la atac din nou: ”E pe sistem”

Oana Zăvoranu nu s-a putut abține nici de data asta!

Anda Adam, asemănată cu Nicolae Guță. Oana Zăvoranu a ieșit la atac din nou: ”E pe sistem”

Anda Adam a intrat în gura lupului. Zilele acestea, Oana Zăvoranu a ieșit din nou la atac. Vedeta nu și-a putut ține gura și a criticat-o din nou pe Anda Adam. Frumoasa cântăreață a fost comparată cu Nicolae Guță. Cuvintele pe care i le-a adresat actrița din ”Sacrificiul” sunt destul de dure. Fanii stau cu sufletul la gură, să vadă dacă artista va răspunde în vreun fel sau altul.

Bruneta a decis să le desființeze pe multe dintre persoanele publice de la noi. ”Querida” s-a apucat de treabă acum două luni și nu are de gând să se lase cu una, cu două. Multe vedete au ajuns să fie luate la rost de ea, iar acum a venit din nou rândul Andei Adam. Ce a putut să îi spună de data aceasta întrece orice fel de imaginație.

Anda Adam, luată la rost de ”Querida” pe Instagram

Nicio zi fără Oana Zăvoranu. Vedeta și-a făcut un obicei din a critica vedetele din România. Oricând are ceva de zis, nu poate să tacă și este cât de sinceră poate. Nu se gândește niciodată la consecințe și nu îi pasă de părerile celor din jurul ei. Spune tot ceea ce are pe suflet, iar de data aceasta a făcut pe toată lumea să râdă. Nimeni nu se aștepta la o asemenea comparație.

Anda Adam, asemănată cu Nicolae Guță. Oana Zăvoranu a ieșit la atac din nou: ”E pe sistem”

Fanii din întreaga țară stau zilnic cu ochii pe ea să vadă ce mai are de zis. Mai mult de atât, Oana Zăvoranu le-a promis că își va lansa propria emisiune pe canalul ei de YouTube. Data trecută, ea s-a legat de silicoanele Andei Adam, iar acum se leagă de stilul artistei, de frunte, dar și de buze.

”Andu Madam! Da între ”pectoralii” (n.r. sâni) ăia ce ai?… Că nu mai ne putem concentra la ce faci tu reclamă, că ne e frică! Femeia bărbat bine! Și lasă fotoșopu’, că nici nu te-am recunoscut… Norocu cu pectoralii.. Pardon, sânii!”, spunea Oana Zăvoranu despre Anda Adam, pe rețelele sociale.