Anda Adam, reacție dură după ce a fost numită “femeia bărbat”. Ce mesaj i-a transmis Oanei Zăvoranu: „Sunt și slabă în realitate”

Anda Adam a răbufnit pe internet.

Anda Adam, reacție dură după ce a fost numită “femeia bărbat”. Ce mesaj i-a transmis Oanei Zăvoranu: "Sunt și slabă în realitate"

De când a ieșit la atac, Oana Zăvoranu le-a luat în vizor pe cele mai iubite persoane publice de la noi. Aceasta nu ține cont de nimeni și de nimic atunci când își aruncă săgețile, indiferent de cât de neavenite sunt ele pentru cei care le primesc. De curând, vedeta este pusă iar pe ceartă.

Frumoasa actriță și-a lansat cruciada online după ce Pepe și-a anunțat divorțul, motiv pentru care unii au speculat că aceasta a profitat de ocazie pentru a se afirma.

Printre vedetele care au căzut sub ghilotina părerilor sale se numără mai multe persoane, printre care se află și Lidia Buble, Selly, Delia, Adelina Pestrițu, Christina Ich, Oana Roman, Andreea Bănică, Alexia Eram, Andreea Bălan, Andreea Tonciu, Monica Gabor, Loredana, dar și Cătălin Botezatu.

Anda Adam i-a răspuns “Queridei“

Nu a scăpat-o din ochi nici pe Anda Adam. În urmă cu câteva zile, diva din „Sacrificiul” i-a adresat cântăreței cuvinte dure. Zăvo a lovit-o pe blondină acolo unde o doare mai tare. Ea a descris-o pe artistă ca fiind “femeia bărbat”, motiv pentru care aceasta s-a enervat la culme. A criticat-o cel mai mult pentru felul exagerat în care își editează fotografiile.

”Andu Madam! Da între ”pectoralii” (n.r. sâni) ăia ce ai?… Că nu mai ne putem concentra la ce faci tu reclamă, că ne e frică! Femeia bărbat bine! Și lasă fotoșopu’, că nici nu te-am recunoscut … Noroc cu pectoralii … Pardon, sânii!”, a scris Oana Zăvoranu.

Anda Adam, reacție dură după ce a fost numită “femeia bărbat”. Ce mesaj i-a transmis Oanei Zăvoranu: "Sunt și slabă în realitate"

După ce Oana a dat de înțeles că nu o consideră deloc o femeie frumoasă, Anda Adam nu s-a putut abține și i-a dat replica. Astfel mulți sunt de părere că războiul dintre cele două va evolua la fel cum s-a întâmplat și în cazul Oanei Roman.

„N-am niciun fel de make-up, niciun fel de filtru, ca să nu mai aud comentarii: vai, dar tu de fapt în realitate esti Baba Cloanța. Băi, nu sunt Baba Cloanța nici în realitate. Sunt și slabă în realitate, pentru că foarte mulți spun că-mi prelucrez buzele. Nu! Sunt și super fit în realitate și sper să mă întâlnesc cu cât mai mulți dintre voi. Hai că vin sărbătorile, trebuie să fim pozitivi și sper ca prin cadourile pe care încerc să vi le aduc săptămânal, să vă aduc puțin zâmbet pe fețele voastre!”, a spus Anda Adam.

Fanii Oanei Zăvoranu s-au amuzat copios și îi oferă acesteia cât mai multe victime pentru „plutonul ei de execuție”, provocând-o cu întrebări despre diferite vedete de la noi.