Anda Adam, secretul unui trup perfect. Totul s-a întâmplat, după ce a fost criticată de Bianca Drăgușanu: „Eu niciodată nu mă opresc”

Anda Adam, secretul unui trup perfect. Totul s-a întâmplat, după ce a fost criticată de Bianca Drăgușanu: "Eu niciodată nu mă opresc"

Anda Adam este una dintre cele mai frumoase și atrăgătoare vedete de la noi. Chiar dacă pare greu de crezut, multă lume nu o suportă deloc pe îndrăgita artistă. Una dintre acele persoane este chiar fosta sa rivală, Bianca Drăgușanu. Zilele trecute, iubita lui Alex Bodi și-a exprimat părerea sinceră despre blondină, iar cuvintele nu au fost tocmai unele de laudă.

Anda Adam a mărturisit cum reușește să arate atât de bine

Toată lumea știe că Bianca nu se abține niciodată atunci când are ceva de zis, iar spusele sale de cele mai multe ori deranjează. După interviul pe care l-a acordat, fanii Andei Adam i-au sărit în cap, dar ei nu i-a păsat nicio secundă de părerile lor.

Anda Adam are un trup de invidiat, la care multe femei doar visează. Vedeta muncește din greu pentru a arăta atât de bine. Nu se oprește niciodată și știe că să arăți ca ea este greu. Astfel că nu trece zi fără să facă mișcare. În plus, cântăreața are mare grijă la alimentație și își sfătuiește fanele să facă același lucru ca ea.

Nu se teme să se pozeze cu posteriorul bombat sau sânii la vedere, pentru că ce să se mândrească. Imaginile pe care le postează în mediul online atrag privierile de fiecare dată și adună mii de like-uri, dar și sute de comentarii. Nu este, însă, o persoană egoistă și le-a spus fanelor sale din social media cum pot face și ele să ajungă niște adevărate bombe sexy la fel ca ea.

Am un stil de antrenament draconic. Merg de patru sau de cinci ori pe săptămână la sală, unde lucrez cu un antrenor personal, iar fiecare antrenament durează o oră și jumătate, fără oprire. Cred că aș putea antrena, dacă nu aș fi cântăreață, aș putea fi antrenoare de fitness. Mănânc extrem de puțin. Cred că am stomacul foarte mic și de aceea nu mi se face foame”, mărturisea Anda Adam, relatează click.ro.