Anda Adam și soțul ei au divorțat fără ca nimeni să știe?! Aceste detalii i-au dat de gol

Anda Adam și soțul ei se află într-o perioadă delicată din punctul de vedere al relației lor? Aceste detalii par să confirme acest lucru.

Anda Adam și soțul ei au divorțat fără ca nimeni să știe?! Aceste detalii i-au dat de gol

Anda Adam și soțul ei au o căsnicie de aproximaiv 5 ani de zile, însă lucrurile par că nu mai merg bine în relația lor de ceva timp. Oare cei doi au căzut de comun acord să-și spună adio fără ca nimeni să știe?

Artista și soțul ei pe nume Sorin, păreau de nedespărțit și lumea credea că nimic nu poate interveni în iubirea lor. Cu toate acestea, după toate dovezile adunate, acele vremuri par apuse. Lucrurile s-au schimbat într-atât, încât se vede de la o poștă că iubirea dintre ei nu mai este la fel de aprinsă ca la început.

Se pare că aceștia și-au strâns mâna și și-au spus adio. Detaliile care ne conduc la această ipoteză sunt multe. Unul dintre ele ar fi că cei doi nu se mai au la follow pe rețelele de socalizare și asta nu e tot! Soții nu mai au nicio poză împreună.

Anda Adam și Sorin și-au spus adio în taină?

Și nu, nu am terminat aici cu indiciile! Cei doi nici nu mai ies în public unul alături de celălalt și nu de ieri, de azi, ci de mai multe luni de zile. Mai mult decât atât, minunată lor fiica a fost aniversată de părinți separat, și nu împreună.

Anda Adam și soțul ei au divorțat fără ca nimeni să știe?! Aceste detalii i-au dat de gol

Cu toate aceste detalii, până acum niciunul dintre ei nu a spart gheața sau să ofere vreun detaliu în acest sens. Cântăreața a evitat să mai aducă în discuție subiectul relației lor de foarte mult timp. Se știe faptul că zvonuri au mai tot apărut în presă cu privire la o eventuală despărțire dintre cei doi parteneri de viață.

Anda Adam, la un moment dat, a oferit niște declarații care ne pun și mai mult pe gânduri. Ea a mărturisit la un moment dat că părinții unui copil nu ar trebui să stea împreună doar de dragul lui, în cazul în care părinții nu se mai înțeleg deloc.

”Nu, nu am fost niciodată de acord cu această mentalitate. Din punctul meu de vedere, acel copil nu va fi un copil fericit. Când părinții nu se înțeleg și trăiesc într-o energie negativă, îi vor face rău copilului. El va ajunge, ulterior, să aleagă un partener pe modelul lucrurilor văzute în casă. Nu sunt de acord să stai într-o căsnicie doar pentru binele copilului, deoarece, în fapt, îi faci un rău.”, a declarat ea în urmă cu ceva timp.

Anda Adam a negat posibilitatea unui potențial divorț

Anda Adam a demontat, la un moment dat, toate aceste zvonuri legate de despărțire. Vedeta a mărturisit că ține de normalitate ca oamenii să nu fie mereu pe aceeași lungime de undă.

“Oamenii se mai și ceartă, nu au mereu aceleași păreri. Sursele ar putea fi un vecin care a auzit o discuție în contradictoriu, noi stând la bloc. În această perioadă de izolare, cred că toată lumea a fost mai tensionată. Toată ziua în casă, copilul nu are activitate, deci a fost ușor să apară anumite știri nefondate pe care nu am vrut să le comentez, tocmai pentru a nu crea alte știri pe mai departe”, a mai adăugat ea.