Andra a spus adio produselor cosmetice! Cum arată artista la primele ore ale dimineții: „Mă aranjez după ce gătesc”

Andra și-a făcut apariția pe internet așa cum nu a mai fost văzută până acum.

Andra a spus adio produselor cosmetice! Cum arată artista la primele ore ale dimineții: „Mă aranjez după ce gătesc”

În ultima vreme, Andra a fost dur criticată pentru aspectul său fizic. Drept urmare unii i-au spus că exagerează prea tare cu machiajul. Alții i-au spus, într-un mod mai puțin delicat, că trecerea anilor se vede clar pe fața ei. Astăzi însă, ea a decis să le închidă gura răutăcioșilor și s-a filmat așa cum nu a mai fost văzută vreodată.

Vedeta și-a făcut apariția pe Instagram exact așa cum arată la primele ore ale dimineții. În acest mod soția lui Cătălin Măruță a demonstrat răutăcioșilor că sfiala nu face parte din lista ei de trăsături. Astfel și-a surprins fanii cu o imagine extrem de rară, înfățișându-se complet nemachiată.

Acest gest a fost suficient ca sa isi lase haterii fara drept de replica. Cântăreața a dovedit că este la fel de frumoasă, iar imaginile postate sugerează că dacă ai personalitate te prinde orice look.

Andra, complet naturală pe Instagram

Pâna la vârsta de 34 de ani, vedeta a reușit să obțină tot ceea ce și-a propus. A muncit din greu pentru a ajunge tot mai sus, iar acum își permite orice. Andra se poate lăuda cu o carieră de succes și cu o familie despre care unii ar spune că este perfectă. Are doi copii superbi, care deja au început să le calce părinților pe urme.

„M-am spălat pe cap. De dimineață m-am sculat și pe față m-am spălat și am vrut să mă usuc la păr, dar nu am mai avut timp, pentru că cei mici nu au mai avut răbdare. Astea sunt cu banane și astea sunt simple (n.r. clătitele)”, a spus Andra la InstaStory.

Andra a spus adio produselor cosmetice! Cum arată artista la primele ore ale dimineții: „Mă aranjez după ce gătesc”

Deși pare greu de crezut, de-a lungul timpului, ea a reușit să strângă și multe comentarii negative la fotografiile sale. Mai exact, una dintre imaginile pe care le-a postat acum ceva timp le-a atras multora atenția. Părea cu zece ani mai tânără, iar fanii și-au dat seama imediat că a folosit o aplicație de editare a pozelor.

Chiar și așa, Andra a aratat are destul curaj să se afișeze și complet nemachiată, lucru pe care unele vedete nu ar putea să-l facă niciodată în viața lor.

„E mândră mama de mine dacă vede InstaStory-ul ăsta. Mami, să știi că mă și aranjez imediat după ce gătesc. Mami întotdeauna îmi zice că în fața soțului trebuie să fii aranjată”, a adăugat ea.