Andra, adevărul despre operațiile estetice. Vedeta și-a șocat din nou fanii de pe Instagram: "Vreau să arăt bine"
in

Andra, adevărul despre operațiile estetice. Vedeta și-a șocat din nou fanii de pe Instagram: „Vreau să arăt bine”

Andra a vorbit din nou despre operațiile estetice.

Andra este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România. Vedeta are succes pe toate planurile și poate afirma cu tărie că este o femeie de succes. De foarte mulți ani, ea le încântă inimile fanilor cu piese de senzație, care sunt mereu pe placul lor. Nu este melodie pe care să o fi lansat-o și care să nu fi ajuns pe primele locuri în trending.

Artista are o comunitate mare de fani, care sunt mereu alături de ea indiferent de sitație. În plus, ea încearcă să păstreze mereu legătura cu ei pe rețelele socile. Uneori își face timp să intre live doar pentru a răspunde la întrebări și pentru a petrece timp cu internauții.

Andra vrea operații estetice pe viitor

În plus, Andra este o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Are o familie frumoasă, o carieră de succes și nu își mai dorește nimic în plus. Este fericită și mulțumită de copiii ei, iar ideea de a mai aduce pe lume un copil este exclusă. În plus, tot ea a mărturisit că dacă acest lucru s-ar întâmpla, fanii ei ar afla primii, pentru că nu ar avea nimic de ascuns.

”Chiar îmi doresc să nu mai zică lumea că sunt gravidă, fără ca eu să fiu. Dacă vreodată se va întâmpla, atunci e binevenit. Acum nu pot să spun că am în plan acest lucru, întrucât am și fată, și băiat, deci am tot ce am visat. Nu ne-am propus să mărim familia și nu avem de gând acum să se întâmple acest lucru. E greu, cumva, să stau mereu să explic că nu sunt însărcinată.”, a declarat Andra pentru Libertatea.ro.

Andra, adevărul despre operațiile estetice. Vedeta și-a șocat din nou fanii de pe Instagram: "Vreau să arăt bine"

Zilele acestea, și-a mai șocat fanii cu alte declarații pe care le-a dat. Cântăreața a vorbit deschis despre operațiile estetice. Până acum, soția lui Cătălin Măruță nu a apelat la medicul estetician, dar nu este exclus să se întâmple asta pe viitor. Acum, nu simte nevoia de nicio schimbare. Când va fi cazul, va apela cu încredere la orice intervenție va fi nevoie, pentru că vrea să arate bine pentru admiratorii ei. În ultima vreme, multă lume i-a spus că a cam îmbătrânit, dar ea nu ține deloc cont de gurile rele.

„Deocamdată nu am nicio operaţie, însă fiind artistă vreau să arăt bine pentru fanii mei. Însă acum mă simt bine în pielea mea şi este ok.”, a spus Andra.

 

Jador, motivul pentru care a decis să fie zgârcit. Artistul a dat cărțile pe față: "Mi-e rușine să..."

Jador, motivul pentru care a decis să fie zgârcit. Artistul a dat cărțile pe față: „Mi-e rușine să…”

Alexia Eram și Mario Fresh, planuri serioase de nuntă. Artiștii, mai pregătiți ca niciodată: "Vreau să fie ceva foarte special"

Alexia Eram și Mario Fresh, planuri serioase de nuntă. Artiștii, mai pregătiți ca niciodată: „Vreau să fie ceva foarte special”