Andra, criticată dur de fani după ce și-a lăsat copiii să se machieze. Internauții i-au aruncat cuvinte grele: "Îi transformi în niște urâțenii"
in

Andra, criticată dur de fani după ce și-a lăsat copiii să se machieze. Internauții i-au aruncat cuvinte grele: „Îi transformi în niște urâțenii”

Andra a dat declarații incendiare, după ce copiii și-au făcut o schimbare de look.

Andra nu a scăpat nici de această dată de cuvintele grele venite din partea fanilor. Este una dintre cele mai iubite cântărețe de la noi, dar nu toată lumea o are la suflet. Îndrăgita vedetă este apreciată când face un lucru bun, dar și taxată atunci când greșește. Fanilor nu le scapă nimic și ori de câte ori au ceva de zis, nu se pot abține. De data aceasta, cei mai mulți dintre ei au luat-o la rost pe Andra din cauza faptului că și-a lăsat copiii să arate așa.

Fiica Andrei, Eva, este deja o senzație pe internet. La cei patru ani ei, micuța este o adevărată vloggeriță și calcă pe urmele mamei ei. Are și o voce bună, dar este și destul de talentată. Cu siguranță, părinții ei sunt extrem de mândri de ea și au și de ce. Ori de câte ori postează câte ceva pe rețelele sociale, micuța face furori și adună mii de aprecieri. Ei bine, recent Andra a postat o serie de imagini cu ea și fratele său care au șocat pe toată lumea.

Andra, luată la rost de fanii de pe Instagram

Nimeni nu s-ar fi așteptat ca Andra să posteze asemenea imagini cu cea mică. Fanii celor două au rămas de-a dreptul șocați. Reacțiile lor nu a fost deloc unele plăcute, ba chiar au judecat-o pe îndrăgita cântăreață pentru alegerile ei. Ei bine, Andra a postat câteva imagini copiii săi și ai lui Cătălin Măruță, David și Eva, erau machiați ca niște adevărate vedete rock.

Andra, criticată dur de fani după ce și-a lăsat copiii să se machieze. Internauții i-au aruncat cuvinte grele: "Îi transformi în niște urâțenii"

Din câte se pare, ea nu a vrut să ofere prea multe detalii despre proiect, dar după valul de hate a făcut lumină. Andra le-a spus adevpărul fanilor. Cei mici au filmat un spot publicitar pentru un lanț de magazine. Filmările s-au desfășurat pe parcursul a două zile, Eva jucând rolul lui Barbie Quinn Rock din producția „Trolii”, în timp ce David a fost Tiny Diamont.

„Viața noastră este ca un spectacol uneori! M-am distrat zilele acestea lucrând la un nou proiect. Vă împărtășesc câteva imagini din culise, abia mai am răbdare, vreau să vă arăt despre ce e vorba”, a scris Andra pe Instagram. 

Gina Pistol, cea mai sexy graviduță. Vedeta, imagine de senzație în costum de baie / FOTO

Gina Pistol, cea mai sexy graviduță. Vedeta, imagine de senzație în costum de baie / FOTO

Cum a fost prima noapte de dragoste a lui Jador! Artistul le-a povestit totul fanilor: "M-au fugărit câinii"

Cum a fost prima noapte de dragoste a lui Jador! Artistul le-a povestit totul fanilor: „M-au fugărit câinii”