Andra, enervată de soțul ei. Cătălin Măruță a făcut o gafă de zile mari: „Tu eşti vulpiţa?”

Cătălin Măruță și-a supărat recent rău de tot soția.

Andra, enervată de soțul ei. Cătălin Măruță a făcut o gafă de zile mari: „Tu eşti vulpiţa?”

Andra a fost pusă într-o situație neașteptată chiar de către soțul ei. Incidentul a avut loc în direct, iar vedeta l-a taxat imediat. În plus, ea nici măcar nu și-a dat seama la ce se referea soțul ei la început. Reacția ei a fost una de milioane, iar fanii s-au amuzat serios pe seama celor întâmplate.

Cei doi soți au acceptat să joace „Spuneți tot sau vă ia gura foc”. Andra și Cătălin Măruță și-au pus tot felul de întrebări interesante, la care oamenii așteptau răspunsurile cu sufletul la gură. Totul a decurs perfect, până când una dintre întrebările lui a stricat jocul. La final, el i-a pus o întrebare pe care nu a înțeles-o, iar ea nu s-a putut abține să nu comenteze.

Andra: Cum să zici Vulpița?”

Măruță a întrebat-o pe cântăreață dacă ea este Vulpița. La început, ea nu a înțeles deloc la ce se referea soțul ei. Ea a fost preț de câteva secunde confuză, iar acest lucru se citea pe fața ei. După ce a relizat ce se întâmplă, ea i-a dat un răspuns de-a dreptul savuros.

„Am o întrebare pentru tine, vreau să recunoști. Ești Vulpița sau Panda?”, a fost întrebarea lansată de Măruță.

„Ce e asta mă? Cum să zici Vulpița?”, a zis Andra. 

Andra, enervată de soțul ei. Cătălin Măruță a făcut o gafă de zile mari: „Tu eşti vulpiţa?”

Reacția ei l-a lăsat efectiv cu gura căscată pe îndrăgitul prezentatorul. El a realizat că frumoasa lui soție a fost deranjată de afirmația lui. El făcea referire la unul dintre personajele din „Masked Singer România”, în niciun caz la Vulpița de la Acces Direct. Intenția nu a fost deloc aceasra, dar au ajuns să discute despre altceva.

Poate că nu s-a supărat chiar atât de tare pe cât părea, cert este că admiratorii lor i-au privit amuzați. După ce și-a dat seama despre ce era, de fapt, vorba vedeta a continuat să discute cu partenerul ei de viață.

„Nu sunt. Ar vrea leoaica să fiu eu”, a răspuns Andra, amuzată de gafa făcută de partenerul ei.