Andra, fără niciun strop de machiaj. Reacțiile acide ale fanilor: „Te-a îmbătrânit Măruță”

Andra și-a făcut curaj și a postat o imagine în care nu are pic de machiaj pe față.

Andra, fără niciun strop de machiaj. Reacțiile acide ale fanilor: "Te-a îmbătrânit Măruță"

Andra este una dintre cele mai apreciate vedete de la noi din țară. Ea duce o viață perfectă la care multe persoane doar visează. Poate afirma cu tărie că are tot ceea ce își dorește și nu duce lipsă de nimic. Nu a fost mereu așa, iar artista a muncit din greu pentru a ajunge unde este astăzi. Vedeta trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Cătălin Măruță. Chiar dacă au ani buni de căsnicie, vedetele se iubesc la fel ca în primele zile.

Cei doi sunt și foarte apropiați de fanii lor de pe rețelele sociale. Aceștia își țin admiratorii la curent cu tot ceea ce se întâmplă în viața lor. Au împreună doi copii superbi, Eva și David, care le calcă pe urme și care deja știu ce vor să facă pe viitor. Andra este mândră de ei și se bucură de fiecare moment.

Andra, imaginea care a stârnit controverse în mediul online

Recent, ea a dat o serie de declarații prețioase în legătură cu operațiile estetice. Frumoasa artistă nu neagă că va apela la medici atunci când va fi cazul. Momentan, ea este de părere că nu are nevoie, dar cei care o urmăresc nu sunt de acord cu ea. Multă lume este de părere că soția lui Cătălin Măruță a îmbătrânit, iar acest lucru se poate vedea chiar pe chipul său.

”Chiar îmi doresc să nu mai zică lumea că sunt gravidă, fără ca eu să fiu. Dacă vreodată se va întâmpla, atunci e binevenit. Acum nu pot să spun că am în plan acest lucru, întrucât am și fată, și băiat, deci am tot ce am visat. Nu ne-am propus să mărim familia și nu avem de gând acum să se întâmple acest lucru. E greu, cumva, să stau mereu să explic că nu sunt însărcinată.”, a declarat Andra pentru Libertatea.ro.

Andra, fără niciun strop de machiaj. Reacțiile acide ale fanilor: "Te-a îmbătrânit Măruță"

Totul a pornit de la o imagine pe care cântăreața a decis să o facă public recent. În fotografia respectivă, ea apare fără niciun strop de machiaj. Unii au considerat acest gest o dovadă de curaj, în timp ce alții au criticat-o dur.

„Te-a îmbătrânit Măruță rău de tot. Găsește repede pe altul. Ăsta nu e de tine”, a fost comentariul unui fan.