Andra, geloasă pe Cătălin Măruță. Cine este vedeta care i-a pus capac: „Du-te cu…”

Ce spune Andra despre una dintre cele mai apreciate vedete de la noi!

Andra, geloasă pe Cătălin Măruță. Cine este vedeta care i-a pus capac: „Du-te cu..."

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din România. Cei doi artiști sunt împreună de foarte mult timp, dar se iubesc la fel ca la început. În plus, ei duc o viață de vis șa care multe vedete doar visează. Au împreună și doi copii superbi, Eva și David, pentru care ar face orice. Micuții le calcă pe urme părinților lor, dar acesta nu mai este un secret pentru nimeni.

Nu doar pe plan personal are ea succes, ci și pe plan profesional. Anul 2020 a fost unul extrem de greu pentru mulți artiști de la noi. Nu a fost și cazul Andrei. Ea nu a simțit la fel ca alții această perioadă dificilă. A profitat de fiecare clipă, pentru a petrece mai mult timp cu familia ei. Le-a gătit, a stat cu ei și s-a bucurat de fiecare moment.

Andra a dat cărțile pe față

Fiecare piesă pe care Andra o lansează are succes. Melodiile sale ajung pe primele locuri în Trending, dar mai ales la inimile fanilor, care sunt mereu alături de ea. Cântăreața are mii de urmăritori în mediul online și ține des legătura cu ei. Nu există eveniment important din viața vedetei despre care ei să nu știe.

Nu doar despre lucrurile bune le vorbește, ci și despre cele mai puțin plăcute. Este, de asemenea, foarte sinceră cu ei și din când în când, organizează sesiune de întrebări și răspunsuri pe Instagram pentru a fi mai aproape de fanii ei.

Andra, geloasă pe Cătălin Măruță. Cine este vedeta care i-a pus capac: „Du-te cu..."

Chiar dacă au impresia că știu tot despre ea, Andra reușește să îi ia prin surprindere de fiecare dată. Vedeta a dat dovadă de gelozie zilele acestea, când i-a spus lui Cătălin Măruță să se ducă la Anna Lesko, pentru că sigur ar avea idee cum să aibă grijă de el. A reușit și de data aceasta să pună pe toată lumea pe gânduri.

„Du-te cu Anna Lesko! Am văzut că e grijulie la fermă și am zis că o să fie grijulie și cu tine”, a afirmat artista.