Andra, înșelată de soțul ei!? Cătălin Măruță s-a dat de gol: „Mă întâlnesc cu o fată și…”

Fanii celor doi sunt în stare de șoc!

Andra, înșelată de soțul ei!? Cătălin Măruță s-a dat de gol: "Mă întâlnesc cu o fată și..."

Andra și Cătălin Măruță se află pe lista celor mai puternice și frumoase cupluri de la noi. Ei sunt împreună de foarte mult timp și se iubesc la nebunie. Cele mai recente declarații date de prezentator le-au dat de bănuit fanilor că relația lor nu este una perfectă.

El a spus, cu alte cuvinte, că a înșelat-o pe frumoasa cântăreață. Să fie oare pe bune sau este doar o glumă, cum obișnuiește el să facă. Cătălin Măruță este extrem de sincer în declarațiile sale.

De cele mai multe ori, nu se poate abține când are ceva de zis, nici măcar când vine vorba despre soția sa. Ultima dată, fanii au zis că a pus-o pe Andra într-o situație foarte neplăcută.

Cătălin Măruță a aruncat bomba la TV

El a avut un invitat special în emisiune. Este vorba despre Tavi Perțea, care a dat mai multe detalii pe care mulți conducători auto nu le știau. Se pare că sunt o serie de factori care dăunează condusului, dar de care multă lume nu își dă seama.

Este vorba despre consumul de bomboane, prăjituri sau cornuri cu alcool. Acestea ar elimina anumiți vapori de alcool în etilotest.

A dat mai multe exemple, iar pentru a face mai clară situația, soțul Andrei a dat un exemplu concret în fața întregii țării. Dacă doar a inventat situația sau chiar a vorbit serios, nu se știe. Cert este că și-a pus admiratorii pe gânduri.

Nimeni nu s-a gândit până acum la situația în care bărbatul și-ar însela soția. Cele două vedete sunt extrem de fericite împreună și nici măcar nu s-au certat vreodată în public. Au genul acela de relație despre care toată lumea spune că este perfectă.

Andra, înșelată de soțul ei!? Cătălin Măruță s-a dat de gol: "Mă întâlnesc cu o fată și..."

„Pai…stai puțin! Mă duc și eu în oraș, mă întâlnesc cu o fată și mă clătesc înainte cu apă de gură. Pardon, cu soția! Atenție mare cu etilotestul că sunt câteva capcane foarte mari. Atenție mare dacă aveți vreo întâlnire să vă spălați pe dinți cu o jumătate de oră înainte, că altfel rămâneți fără carnet!”, a declarat Cătălin Măruță.