Andra, luată prin surprindere de un fan. Ce a declarat acesta despre noua sa piesă: „Ne facem sânge rău degeaba”

Fanii Andrei sunt mai sinceri ca oricând.

Andra, luată prin surprindere de un fan. Ce a declarat acesta despre noua sa piesă: "Ne facem sânge rău degeaba"

Andra este una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi. Vedeta se bucură de susținerea a mii de oameni pe rețelele sociale. Mulți ar da orice să meargă la unul dintre concertele sale și îi spun asta mereu. Cu toate acestea, nu toată lumea o are la suflet pe soția lui Cătălin Măruță. Drept dovadă, zilele acestea un internaut i-a adresat cuvinte grele.

Recent, Andra a lansat o piesă alături de Dony și Matteo. Aceasta se numește „Barcelona” și a avut succes încă de la început. Melodia a adunat multe vizualizări pe YouTube și a ajuns acolo unde trebuie – la inimile oamenilor. Andra își îndeamnă fanii, prin intermediul versurilor, să viseze la vremuri mai bune.

Andra, luată la rost de un fan

Andra încearcă de fiecare dată să fie pe placul fanilor. Petrece tot mai mult timp pe rețelele sociale și vrea să fie aproape de internauți. Organizează adesea și sesiuni de întrebări și răspunsuri, pentru a răspunde tuturor curiiozităților fanilor. Mai rar, face și live-uri când are ceva important de transmis. Internauții sunt mereu cu ochii pe ea și nu le scapă nimic.

Andra, luată prin surprindere de un fan. Ce a declarat acesta despre noua sa piesă: "Ne facem sânge rău degeaba"

„Hai să uităm de griji! Vă invit să zburăm, să vedem lumea întreagă cu ochii minții, să visăm la zile mai însorite și mai simple! Vă dedic “Barcelona”, împreună cu Dony și Matteo! Tag persoanei cu care vreți să plecați într-o vacanță cu prima ocazie!!!”, este mesajul postat de Andra în mediul online.

Zilele acestea, ea a fost luată prin surprindere de un fan, dar nu în sensul bun al cuvântului. Acesta nu ezitat să îi transmită vedetei un mesaj extrem de dur, după ce a lansat cea mai nouă piesă a sa. El a încercat să pună în evidență faptul că ne confruntam cu o realitate dură, iar mesajul transmis în piesă nu este chiar unul pe bune. Unii au rămas muți de uimire, când au văzut ce a avut de zis internautul.

„O piesă potrivită pentru perioada dificilă prin care trecem…Ne face să visăm la locuri în care am fost și ne dorim să revenim cât mai curând!”„Si eu, necăjită că nu te pot vedea din cauza virusului. Stai acasa, nu veni!”.

„Noi, cei mulți, care îți dam like sau cumpăram bilete la concerte cu mari sacrificii și nu avem banii tăi, zburăm doar așa, virtual. Ne facem sânge rău degeaba. Tu mergi pe drumul tău victorios și glorios, noi ramânem cu ignorarea, sfidarea, tupeul și viata de vis pe care o duceți și o afișați. Nu vă faceți griji, nu ne faceți rău, ne bucurăm pentru voi, toti artiștii care o duceți tare greu în vremurile astea. Pentru menținerea standardului de viață, a ștachetei cât mai sus, munciți din greu, v-ati pus și copiii la muncă”, îi transmite un fan.