Andra, sentimente puternice până la lacrimi! Ce amintiri au răscolit-o pe artistă

Andra s-a simțit copleșită de sentimentele care au cuprins-o gândindu-se cu drag la evenimentele pe care le avea în anii trecuți de 1 decembrie.

Andra, sentimente puternice până la lacrimi! Ce amintiri au răscolit-o pe artistă

Ziua de 1 Decembrie a acestui an a fost una cu totul diferită față de anii precedenți. Artiștii nu au mai urcat pe șcenele din toată țara, petrecerile nu au mai fost ca restul, iar cântăreții din țara întreagă au simțit un gol imens în suflet. Printre aceștia, Andra a avut un un sentiment de melancolie gândindu-se la cât de frumoasă și animată era această zi atât de importantă în anii trecuți.

Andra este una dintre cele mai de succes artiste de la noi din țară. Nu mai încape nicio urmă de îndoială în faptul că artista se situează cu brio în topul celor mai iubiți artiști din România. Este pe deplin mulțumită atât în plan profesional, cât și în cel personal. Este o mamă devotată și o soție excelentă.

Are o familie frumoasă care îi aduce bucurie și împlinire sufletească zi de zi. Pe lângă acest lucru, Andra seduce pe toată lumea și cu frumusețea sa. Este un artist desăvârșit care are talent cu carul și o carismă ieșită din comun.

Pentru ea, ca pentru toți românii, de altfel, ziua de 1 Decembrie are o însemnătate aparte. Era ziua în care marii artiști ai țării se adunau la un loc și își încântau zecile de mii de fani cu melodiile lor. Acest an a fost unul total diferit. Pandemia de coronavirus nu le-a mai permis niciunuia dintre ei să se manifeste în voie, în liniște și armonie deplină, așa cum obișnuiau să o facă.

Cu un mare dor în suflet de acele vremuri, Andra a postat în mediul online niște clipuri din momentele în care se afla pe șcenă și bucura oamenii cu talentul și cu muzica sa.

Andra, mesaj emoționant în mediul online după ce a fost curpinsă de melancolie

Andra a postat un mesaj extrem de emoționant în mediul online cu privire la ziua de 1 Decembrie. Emoțiile și sentimentele de recunoștință au cuprins-o și de această dată.

”Nu uita că ești român, că tatăl tău și mama ta, bunicul și bunica ta te-au învățat dintotdeauna să fii bun. Alături de familie și cu Dumnezeu în suflet, românii au trecut întotdeauna peste orice greutăți. De ziua ei, din dragostea românilor, România își adună speranțele, energiile și merge mai departe! La mulți ani, români! Dumnezeu să binecuvânteze România! @andra”, a fost mesajul unei fane a îndrăgitei artiste.