Andra și Cătălin Măruță, gest de milioane pentru oamenii nevoiași: "Să ne umplem sufletele de bucurie"
in

Andra și Cătălin Măruță, gest de milioane pentru oamenii nevoiași: „Să ne umplem sufletele de bucurie”

Gestul făcut de Andra și Cătălin Măruță a emoționat pe toată lumea.

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai apreciate cupluri de la noi. În ciuda programului extrem de încărcat pe care îl au, ei își fac mereu timp pentru fanii lor. Sunt extrem de activi în mediul online, unde postează aproape zilnic pentru admiratorii lor care nu sunt deloc puțini. Ei au grijă ca aceștia să fie ținuți la curent cu tot ceea ce se întâmplă în viețile lor.

Cei doi artiști sunt împreună de foarte mulți ani, dar se iubesc la fel ca la început. Au dat de mai multe ori dovadă că sunt niște oameni puternici. Nimeni și nimic nu a putut sta în calea fericirii lor și se bucură de succes împreună. Le merge bine pe toate planurile, dar acesta nu mai este un secret pentru nimeni.

Andra și Cătălin Măruță, ajutor pentru cei nevoiași

Chiar dacă au foarte, foarte mulți bani, cei doi îndrăgostiți nu se gândesc doar la ei. Din ce au le dăreuiesc și altoa, iar zilele acestea au făcut un gest demn de toată aprecierea fanilor. Ei bine, vedetele au mers alături de Eva și David, copiii lor, în vizită până în Urlați, un orășel din județul Prahova.

Andra și Cătălin Măruță, gest de milioane pentru oamenii nevoiași: "Să ne umplem sufletele de bucurie"

Nu au mers acolo în vizită, ci pentru a-i ajuta pe cei care au cu adevărat nevoie. S-au întâlnit cu zeci de copii sărmani, pe care i-au ajutat așa cum au știut ei mai bine. Le-au adus o mare bucurie în suflet, pentru că darurile aduse au fost împărțite chiar de ei. Andra și Cătălin Măruță au fost și de data aceasta un exemplu de urmat și poate și alții vor face la fel.

“Aș vrea să îl cunoașteți și voi pe părintele Manuel. Este un înger, nu un om. Pentru zeci de copii cu situație grea din Urlați, unde are el parohia, părintele Manuel reușește să facă minuni. De ani de zile, copiii primesc o masă caldă, rechizite, se joacă și învață într-un centru fondat și susținut de preot și de familia lui. Am fost și noi să ducem haine și jucării și să ne umplem sufletele de bucurie în preajma unor oameni minunați. De aceea, aș vrea să vă spun și vouă să trimiteți ce puteți în acest loc unde cineva se va bucura cu adevărat de ele. Știu că mulți dintre voi își sortează lucrurile de câteva ori pe an și nu știu unde să trimită donații prin curier: căutați Fundația Bucuria Ajutorului din Urlați – Centrul de zi Sfântul Stelian. Dar din dar se face Rai!”, a anunțat Andra, alături de filmulețul postat pe Instagram.