Andra și Cătălin Măruță, prinși în fapt de copii. Ce le-au povestit fanilor: „S-o țineți tot așa”

Andra și Cătălin Măruță au dat din casă.

Andra și Cătălin Măruță, prinși în fapt de copii. Ce le-au povestit fanilor: "S-o țineți tot așa"

Andra și Cătălin Măruță se află pe lista celor mai apreciate cupluri de la noi. Cele două vedete au o căsnicie de multă vreme, dar se iubesc ca în primele zile. Ei se bucură de succes pe toate planurile și nu se plâng de nimic. Au tot ceea ce își doresc, chiar dacă anul acesta i-a afectat într-un fel sau altul și pe ei.

Andra și Cătălin Măruță au avut un moment de sinceritate

Andra nu a mai avut atât de multe concerte ca în 2019. Îi este dor de scenă și de fani, dar nu are ce face în această privință. Cât timp a stat fără să urce pe scenă, artista s-a concentrat pe altceva. A lansat hit după hit și a ajuns pe primele locuri în Trending. Pentru ultima piesă lansată a fost dur criticată de fani. Chiar dacă mulți o iubesc pe Andra, nu toată lumea o are la inimă. Se pare că nici de data aceasta nu a scăpat de gurile rele.

Andra și Cătălin Măruță au doi copii superbi care se numesc Eva și David. Vedetele le dedică micuților tot timpul lor și au grijă să nu ducă lipsă de nimic. În plus, se bucură pentru faptul că ei au început să le calca pe urme, chiar dacă au o vârstă fragedă.

Andra și Cătălin Măruță, prinși în fapt de copii. Ce le-au povestit fanilor: "S-o țineți tot așa"

Cei mici sunt pasionați de vlog și se visează deja sus. Cea mică are și o voce superbă și cel mai probabil, va ajunge la fel de cunoscută precum mama ei. Fanii au fost curioși să afle, dacă micuții i-au prins vreodată în timp ce făceau dragoste, iar ei nu au evitat să ofere un răspuns.

„Aaaa… dacă… bă, cred că s-a întâmplat să vină copiii în cameră când tocmai încercam să pregătim lucrurile pentru «curățenie», înțelegi ce zic. Când eram acolo: hai să fie draperia mai așa. Ca să putem să, înțelegi… exact. Dar, nu. Nu a fost așa… dar umhaha…

Dragi părinți, tot ce pot să vă spun este s-o țineți tot așa. La noi nu s-a întâmplat, pentru că copiii noștri nu vin tiptil-tiptil, pe ascuns. Băi, nene, ai noștri, când ies din cameră, ies cu urlete. Îi auzi, ai timp… 20 de secunde să te repliezi”, a povestit Cătălin Măruță în cadrul interviului oferit acum ceva timp în emisiunea de la “Dublu Impact cu Andrei Lăcătuș și Ionuț Bodonea” de la Radio Europa FM.