Andra și Cătălin Măruță, secretul pe care l-au ținut ascuns până acum: „Cel mai bun…”

Fanii nu știau asta despre Andra și Cătălin Măruță.

Andra și Cătălin Măruță, secretul pe care l-au ținut ascuns până acum: "Cel mai bun..."

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de la noi. Cele două vedete sunt împreună de mai mulți ani, dar se iubesc la fel ca în prima zi. Ei nu s-au s-au certat niciodată în public și duc o viață la care mulți doar visează. Sunt extrem de fericiți împreună, iar acest lucru se poate observa cu ochiul liber. În plus, au împreună doi copii superbi, Eva și David. Cei mici o iau pe urmele părinților lor și au deja mii de fani în mediul online. Fetița lor este deja o adevărată vloggeriță și chiar are succes. Videolipurile sale sunt urmărite de mii de oameni, care abia așteaptă să mai posteze câte ceva.

Andra și Cătălin Măruță au ținut asta ascuns până acum

Vedetele au fost mereu deschise când a venit vorba despre relația lor. Tocmai din acest motiv, fanii acestora au impresia că știu totul despre ei, dar nu este așa. Andra și Cătălin Măruță reușesc de fiecare dată să își surprindă fanii cu câte ceva. De data aceasta, copiii lor au fost cei care i-au dat de gol. Făcând vlog, micuții sunt extrem de sinceri cu care care îi urmăresc și dau din casă informații la care nimeni nu se așteaptă.

Andra și Cătălin Măruță, secretul pe care l-au ținut ascuns până acum: "Cel mai bun..."

Zilele trecute, într-un clip postat pe YouTube, ei le-a povestit fanilor ce fac părinții lor în fiecare dimineață. Ei bine, internauților nu le-a venit să creadă ce au putut spune cei mici.

“Păi dimineața, oameni buni, la micul-dejun, pe lângă omleta cea mai bună făcută de mine, pe lângă sandvișul cel mai bun făcut de mine…”,  a spus Cătălin Măruță.

“Pe bune, tati? Mami le face cel mai bine”, a intervenit fiul prezentatorului.

“Pe bune? Eva, cine le face cel mai bine?”, a întrebat-o Cătălin Măruță pe fetița lui.

“Bucătarii și mami”, a răspuns imediat Eva Măruță spre amuzamentul tatălui ei.

“Bucătarii și mami?”, a mai continuat Măruță.

“Mami face cea mai bună omletă”, a mai spus David Măruță despre Andra.

În plus, Andra a mai reușit să își uimească fanii recent cu una dintre declarațiile sale. Ei bine, vedeta nu este împotriva operațiile estetice așa cum credea toată lumea. Cântăreața este dispusă să apeleze la medicul estetician, atunci când va fi cazul. Momentan, însă, nu simte nevoia unei schimbări.