Andra, transformare spectaculoasă! Care a fost părerea fanilor: Te-ai operat la nas?”
in

Andra, transformare spectaculoasă! Care a fost părerea fanilor: Te-ai operat la nas?”

Andra și-a uimit din nou fanii de pe Instagram.

Andra face ea ce face și atrage din nou atenția internauților. Vedeta nu mai are nevoie de prea multe introduceri. Este una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi din țară. Este, de asemenea, o femeie împlinită și puternică. Ea are o carieră de succes și o familie care înseamnă totul pentru ea.

Nu doar pe plan personal are succes, ci și pe plan profesional. Cântăreața a devenit cunoscută acum mulți ani și s-a făcut remarcată datorită vocii sale inconfundabile. De atunci, toată lumea o cunoaște și îi ascultă piesele. Melodiile pe care le lansează ajung de fiecare dată pe primele locuri în Trending. În plus, acestea adună milioane de vizualizări și se aud la toate posturile de radio in țară.

Andra, imaginea cu care și-a pus fanii pe jar

Ea este extrem de activă pe rețelele sociale. Aproape că nu trece zi fără să nu posteze ceva la Story. Are grijă ca fanii ei să fie informați cu tot ce se întâmplă. Uneori, face live-uri pentru a le răspunde acestora la cele mai interesante întrebări. Nu evită să abordeze chiar și cele mai sensibile subiecte, despre care poate nu ar fi adus vorba niciodată.

Recent, s-a spus despre ea că ar fi însărcinată pentru a treia oară, dar nu a fost vorba despre asta. Ea s-a îngrășat câteva kilograme, dar s-a decis să lea de jos. Drept dovadă a și postat o serie de imagini, pentru a le demonstra fanilor că s-a pus serios pe treabă. Una dintre ultimele imagini pe care le-a postat le-a atras imediat atenția fanilor ei. Aceștia au remarcat că are nasul mult mai mic și sunt de părere că ea deja a apelat la un medic estetecian.

Andra, transformare spectaculoasă! Care a fost părerea fanilor: Te-ai operat la nas?”

„Wow, ce frumoasă ești!!!!😘😘😘 / Cea mai FRUMOASĂ divă!❤️Zici că ești de-a dreptul o păpușă!🔥/ Te-ai operat la nas sau este machiajul? Nu-mi dau seama… / Arăți superb, regina mea! / Wooow! Arăți ca Jennifer Lopez în poze asta! Ce perfect îți vine acest machiaj / Cred că este cea mai frumoasă poză a ta, OM superb! / Bestială ești!”, sunt doar câteva dintre comentariile primite de Andra.

Carmen de la Sălciua iubește din nou!? Cum s-a dat de gol vedeta: „Cea mai mare bucurie..."

Carmen de la Sălciua iubește din nou!? Cum s-a dat de gol vedeta: „Cea mai mare bucurie…”

What's Up, dezvăluiri neașteptate despre familia sa. Ce a povestit cântărețul: "M-au susținut în drumul meu"

What’s Up, dezvăluiri neașteptate despre familia sa. Ce a povestit cântărețul: „M-au susținut în drumul meu”