Andra trece prin clipe de coșmar! Aurora și Săndel Mihai, testați pozitiv cu COVID-19: „A fost puțin șocant”

Aurora și Săndel Mihai au fost testați pozitiv cu coronavirus.

Andra trece prin clipe de coșmar! Aurora și Săndel Mihai, testați pozitiv cu COVID-19: "A fost puțin șocant"

Aurora și Săndel Mihai, fratele și cumnata Andrei, trec prin clipe grele. Cei doi soți au fost testați pozitivi cu coronavirus. Totul s-a întâmplat, imediat după ce artiștii au participat la filmările pentru Revelion. Andra Măruță și ceilalți membri ai familiei lor își fac griji serioase pentru sănătatea acestora. Momentan, ei sunt într-o stare bună, dar nu se simt bine din alte motive.

Având în vedere faptul că sunt infectați cu COVID-19, cei doi sunt nevoiți să stea în carantină timp de două săptămâni. Cel mai greu le este că trebuie să stea departe de copilul lor în tot acest timp, dar sunt optimiști și speră că starea lor nu se va agrava. Primele simptome pe care le-au avut au fost pierderea gustului și a mirosului motiv pentru care s-au speriat foarte tare.

Andra trece prin clipe de coșmar! Aurora și Săndel Mihai, testați pozitiv cu COVID-19: "A fost puțin șocant"

Fratele și cumnata Andrei au coronavirus

Cei doi soți au respectat toate regulile impuse de autorități, pentru a preveni răspândirea noului tip de coronavirus. Cu toate acestea, ei s-au îmbolnăvit. Motivele de îngrijorare sunt și mai mari, pentru că Săndel Mihai suferă de astm bronșic.

Aurora a povestit că nu știe sigur de unde au luat virusul. Cei doi au participat la filmările respective pentru seara de Revelion, dar de asemenea au mai făcut niște cumpărături într-un mall.

“Ne simtim bine, mie mi-au dispărut mirosul și gustul. Alte simptome nu am avut, nici febră, absolut nimic. În schimb, Săndel a făcut puțină temperatură. În București l-am luat, nu pot să zic dacă e de la filmări, că noi am fost și pe la mall, la shopping”, a declarat Aurora Mihai pentru publicația Star Popular.

În momentul de față, Aurora și Săndel Mihai se află acasă, la Câmpia Turzii, acolo unde vor sta în carantină în apartamentul părinților ei. Mama vedetei are acum grijă de copilul lor, pe care încearcă să îl protejeze așa cum știu ei mai bine. Cumnata Andrei a spus că acest eveniment a fost un șoc pentru ei, în momentul în care au aflat rezultatul testului.

“Pentru noi a fost puțin șocant, nu pentru mine, cât pentru Săndel, pentru că el are un astm bronșic și tot ne-am ferit, am auzit și avertizările. Noi n-am fost la socri, la părinții noștri, nu ne-am vizitat aproape tot anul. Foarte rar s-a întâmplat și de la distanță, protejați și uite că am luat virusul la București. Săndel nu a vrut să mergem, dar ne-au tot solicitat la filmările de sărbători, văzând că merg toți artiștii, am zis să mergem și noi. Deși, Săndel tot timpul mi-a zis: «Acum, când e așa mare pandemia?»”, a mai povestit Aurora Mihai, conform sursei citate.