Andra Volos, adevărul despre relația cu bărbatul căsătorit. Vedeta a dat cărțile pe față: “Sunt o femeie asumată”

Andra Volos este o femeie asumată, așa că a spus totul despre presupusa ei relație.

Andra Volos, adevărul despre relația cu bărbatul căsătorit. Vedeta a dat cărțile pe față: “Sunt o femeie asumată”

Andra Volos s-a enervat extrem de tare, după ce s-a spus că s-a îndrăgostit de un bărbat căsătorit. Se pare că ea și persoana respectivă ar forma un cuplu. Fanii au crezut că, în sfârșit, vedeta l-a dat uitării pe Bogdan Mocanu; bărbatul pe care l-a iubit cu toată ființa ei. Ea și artistul s-au cunoscut în cadrul emisiunii Puterea Dragostei.

Cei doi s-au plăcut din prima clipă și au ajuns să fie împreună. Au avut parte de o poveste de dragoste cu năbădăi. S-au împăcat și s-au despărțit de mai multe ori, dar după ultima separare se pare că nu mai există cale de întoarcere între ei. Admiratorii au sperat până în ultima clipă că problemele dintre ei se vor rezolva și că vor forma din nou un cuplu.

Andra Volos nu s-a mai putut abține

Din păcate pentru ei, Andra Volos și Bogdan Mocanu nu au de gând să se mai împace. Din câte părea în ultima vreme, frumoasa vedetă și-ar fi găsit liniștea în brațele unui alt bărbat, care era deja căsătorit și care ar fi avut și copii.

În urma acestor speculații, ea a dat cărțile pe față. Andra le-a povestit tuturor care este adevărul despre noua ei relație. Vedeta nu a mai suportat ca oamenii să vorbească în necunoștință de cauză și a spus lucrurilor pe nume. Se declară ca fiind o femeie asumată și a spus că ea și cel alături de care s-a pozat sunt doar prieteni și nimic mai mult. Se pare că fotografia respectivă a fost realizată, doar pentru a fi trimisă unor prieteni și nimic mai mult.

Andra Volos, adevărul despre relația cu bărbatul căsătorit. Vedeta a dat cărțile pe față:  “Sunt o femeie asumată”

„Așa e! Suntem prieteni. Avem mai mulți prieteni și au apărut mai multe. Și când am făcut live cu prietenii lui și ne-am pupat pe frunte, a ieșit că suntem iubiți. Nu înseamnă că dacă faci o poză cu cineva, am declarat eu că, gata, îmi este iubit, soț sau există o situație amoroasă între noi. Sunt o femeie singură și asumată. Eu nu mint! Însă m-am săturat de minciunile altora”, a declarat Andra Volos.