Andra Voloș de la „Puterea Dragostei” a răbufnit: „Se vede că sunt cam pornită și nervoasă” / VIDEO

Fosta concurentă, supărată din cale-afară. Fanele au taxat-o imediat

Andra Voloș de la „Puterea Dragostei” a răbufnit: „Se vede că sunt cam pornită și nervoasă” / VIDEO

Astăzi, fosta iubită a lui Bogdan Mocanu a cerut ajutorul fanilor ei de pe Instagram. Vedeta la show-ul de pe Kanal D a povestit prin intermediul Instastory-urilor că este foarte nervoasă. Motivul ar fi că nu mai găsește o mășină de închiriat în Cluj. Șatena vrea să le facă o vizită părinților ei de Crăciun și nu are un mijloc de transport pentru a se deplasa.

„Sunt nevoită să fac acest anunț pe Instagram pentru că, de dimineață de când m-am trezit, și se vede că sunt cam pornită și nervoasă, mă uit pe agenții de închiriat mașini și ce să credeți? Nu mai sunt mașini de închiriat… Și să mai ziceți că nu aveți bani, că e perioada grea. Nu găsesc nicio mașină drăguță”, a povestit Andra.

Șatena, criticată dur de fanele ei

Andra Voloș nu își dorește să închirieze orice mașină, ci una care să arate bine. Pentru că nu mai are nicio soluție, vedeta le-a cerut ajutorul urmăritorilor săi. Ba mai mult, fosta concurentă de la Puterea Dragostei vrea ca mașina respectivă să aibă cutie de viteze automată.

O parte din fanele Andrei au judecat-o pe aceasta pentru pretențiile pe care le are. Acestea nu ar fi înțeles de ce fosta iubită a lui Mocanu vrea neapărat o mașină automată. Frumoasa șatenă le-a răspuns dur fetelor și le-a pus la punct imediat.

„Deci eu nu pot să cred că și în perioada Crăciunului și postului, sunteți atât de rele. Am primit mesaje de la frustatele astea!”, le-a răspuns vedeta.

De miercuri până duminică, Andra Voloș va pleca la Maramureș pentru a petrece sărbătorile cu familia ei. Dorul de casă este mare, iar șatena deja a început pregătirile pentru plecarea către casa părintească. În seara de Crăciun, vedeta va purta mai multe ținute pe care le va dezvălui doar la acel moment.