Andra Volos l-a dat uitării pe Bogdan Mocanu! Vedeta iubește din nou: „Are un iubit însurat”

Andra Volos a trecut de tot peste despărțirea de Bogdan Mocanu!

Andra Volos l-a dat uitării pe Bogdan Mocanu! Vedeta iubește din nou: "Are un iubit însurat"

Andra Volos și Bogdan Mocanu au terminat-o definitiv. Ei au fost unii dintre cei mai apreciați concurenți de la „Puterea Dragostei”. Vedetele s-au plăcut, s-au iubit, dar au ajuns să se despartă din cauza certurilor. Cel de-al doilea sezon al emisiunii i-a adus împreună, dar relația lor nu a fost una de durată.

Mulți dintre admiratorii lor au sperat că se vor împăca la un moment, dar nu a fost așa. Se pare că povestea lor de dragoste a luat sfârșit pentru totdeauna. Femeia pare mai decisă ca oricând să își vadă de viața ei. Iubește din nou și l-a uitat de tot pe fostul ei iubit. Separarea nu a fost deloc ușoară pentru nicunul dintre ei.

Andra Volos iubește din nou

Chiar dacă de multe ori nu au lăsat să se vadă, ambii au suferit enorm. I-au dat de gol mesajele pe care le postau des pe social media. Au fost afectați de despărțire, iar admiratorilor nu le-a fost prea greu să își dea seama de asta. Vedetele au avut parte de o dragoste cu năbădăi și s-au împăcat și despărțit de nenumărate ori. De data aceasta, însă, nu mai există cale de împăcare.

Andra Volos l-a dat uitării pe Bogdan Mocanu! Vedeta iubește din nou: "Are un iubit însurat"

Andra Volos a demonstrat de mai multe ori că este o femeie puternică. Ea nu s-a lăsat dobărâtă atât de ușor, iar acum ar iubi deja pe altcineva. Este o femeie frumoasă, la care mulți bărbați visează. Ea nu se lasă cucerită ușor, din câte s-a putut observa de-a lungul timpului. În clipa de față, fosta concurentă de „Puterea Dragostei” este împreună cu un bărbat însurat, care are trei copii.

„Andra Volos are un iubit însurat !! Andra Volos trăiește o iubire pe ascuns cu un bărbat însurat cu 3 copii!! Soția lui a căutat o să o bată peste tot pentru ca i-a mâncat toți banii din casa ‘cerșind’ fel și fel de cadouri scumpe”, a declarat sursa respectivă pentru WOWbiz.ro.