Andra Volos, pe mâinile medicilor! Ce s-a întâmplat cu fosta iubită a lui Mocanu: ”Stați liniștiți, că nu o să mor atât de repede!”

Andra Volos întâmpină probleme de sănătate. Cu toate acestea, spiritul ei este neînfrânt

Andra Volos, pe mâinile medicilor! Ce s-a întâmplat cu fosta iubită a lui Mocanu: ”Stați liniștiți, că nu o să mor atât de repede!”

Andra Volos este o bombă sexy în adevăratul sens al cuvântului. Este fostă concurentă a emisiunii ”Puterea Dragostei”, însă nu a plecat de acolo cu ”mâna goală”.

Frumoasa șatenă și-a găsit dragostea și liniștea în brațele lui Bogdan Mocanu. Au plecat împreună din emisiune, însă lucrurile s-au schimbat între timp. Se părea că au relația perfectă, că se înțeleg de minune și că nimeni și nimic nu-i poate face să se despartă.

Lucrurile n-au stat chiar așa în realitate, așa că cei doi s-au despărțit nu la mult timp după ce au decis să formeze un cuplu.

Andra Volos are o mulțime de admiratori în mediul online și este una dintre cele mai apetisante apariții de pe internet. Fotografiile sale super sexy răvășesc orice imaginație, și asta pe bună dreptate deoarece fosta iubită a lui Bogdan Mocanu are din plin cu ce se lăuda.

Cu toate acestea, din nefericire, focoasa șatenă se confruntă cu o situație neplăcută. Andra a ajuns pe mâinile medicilor, iar acum se află la perfuzii. În ciuda acestui lucru, ea este ferm convinsă de faptul că lucrurile se vor termina cu bine și că se va însănătoși pe deplin. În aceste momente, așteaptă rezultatele analizelor medicale.

Mesajul pe care l-a postat în mediul online cu privire la această situație denotă faptul că este o persoană care își pune încrederea în divinitate și că este convinsă că aceasta este doar o etapă neplăcută din viața ei.

Andra: ”Nu uita… Dumnezeu va fi mereu umbra ta!”

Se pare că vedeta este și foarte sensibilă, pentru că mărturisește fapul că injecțiile care i-au fost făcute în braț au dus la învinețirea zonei respective.

”Așa sensibilă să fiu la injecții…Doamne…uite. Vai de capul meu. Pai dacă îmi dă un pumn, cred că mă transformă omul meu!”, a mai spus ea.

Andra Volos, pe mâinile medicilor! Ce s-a întâmplat cu fosta iubită a lui Mocanu: ”Stați liniștiți, că nu o să mor atât de repede!”

Andra Volos a oferit un răspuns dur celor care o critică în mediul online

Andra Volos are parte zilnic de critici în mediul online. Chiar dacă acest lucru este la ordinea zilei, se pare că vedete a ajuns la saturație și nu a mai ținut cont de nimic. Le-a oferit replica celor care au criticat-o online.

”Pentru cei care îmi vor răul, stați liniștiți, că nu o să mor atât de repede! Nu o să scăpați voi de dracu”, le-a spus ea.