Andra Volos, următoarea concurentă a emisiunii ”Bravo, ai stil!”? Vedeta spune tot adevărul

Andra Volos vorbește despre particiarea la ”Bravo, ai stil!”

Andra Volos, următoarea concurentă a emisiunii ”Bravo, ai stil!”? Vedeta spune tot adevărul

Andra Volos este fostă concurentă în casa ”Puterea Dragostei” și se pare că își dorește cu ardoare să aibă ocazia să participe și în cadrul competiției ”Bravo, ai stil!”. Frumoasa șatenă a vorbit despre acest subiect și a oferit toate detaliile necesare.

Se pare că Andra Volos este o fire extrem de competitivă și își dorește din tot sufletul să participe la această emisiune. Mai mult decât atât, ea mărturisește că este ferm convinsă că se va descurca de minune și că va și câștiga competiția, fără să fie nevoie neapărat să-și angajeze un stilist. Speră din tot sufletul să i se ofere această șansă și crede că se va descurca de minune, deoarece, după cum a declarat, moda reprezintă totul pentru ea.

“Îmi doresc să particip la «Bravo, ai stil! Celebrities», pentru că eu sunt pasionată de modă. Cred că aș face față cu brio și fără stilist. Totuși, îmi voi angaja unul dacă e nevoie. Acesta este visul meu, să particip la emisiune! Moda este viața mea. Sunt convinsă că, dacă voi primi o șansă, voi câștiga competiția”, a dezvăluit fosta iubită a cântărețului Bogdan Mocanu.

Andra Volos este fosta iubită a lui Bogdan Mocanu. Cei doi s-au cunoscut în Turcia, în timpul emisiunii Puterea Dragostei. Au plecat de acolo împreună, ca un cuplu solid și fericit și păreau că nimic nu-i poate despărți.

Viața nu i-a ținut împreună pe același drum prea mult timp, din nefericire. După o perioadă cei doi și-au spus adio.

Andra Volos, următoarea concurentă a emisiunii ”Bravo, ai stil!”? Vedeta spune tot adevărul

Andra Volos, probleme de sănătate

Destul de recent, Andra Volos a fost internată în spital, având nevoie de îngrijiri medicale. Se pare că vedeta a avut o perioadă mai dificilă, fapt ce a făcut-o să clacheze.

Starea ei de sănătate este stabilă acum și declară că așteaptă venirea rezultatelor analizelor medicale pentru a vedea cu exactitate cauza pentru care s-a simțit atât de rău.

Pe Instagram Andra Volos ține legătura în permanență cu fanii ei. Tot acolo ea și-a exprimat recunoștința față de divinitate și a mărturisit ca știe cu siguranță faptul că Dumnezeu îi este aproape în orice situație.

Mai mult decât atât, Andra Volos mărturisește că este și foarte sensibilă la injecții, pentru că brațul i s-a învinețit imediat după tratament.