Andra Volos urmează să devină mămică?! Fanii din mediul online s-au alarmat imediat

Andra Volos a dat Instagramul peste cap după ce și-a indus fanii în eroare.

Andra Volos urmează să devină mămică?! Fanii s-au alarmat în mediul online

Cu toții o știm pe Andra Volos și cât de carismatică este! Este o fostă concurentă din emisiunea ”Puterea Dragostei”, loc în care a început și o relație cu un concurent. A fost împreună cu Bogdan Mocanu un concurent la fel de carsimatic și puternic.

Chiar dacă relația lor părea a fi una de nezdruncinat iată că viața i-a purtat pe drumuri separate. Andra Volos și Bogdan Mocanu au avut parte de o relație năbădăioasă încă de la început. Deși s-au mai împăcat de multe ori, ultima lor ceartă pare să fie definitivă.

După ce frumoasa șatenă a postat o fotografie extrem de sexy în mediul online, fanii au întrebat-o dacă nu cumva este însărcinată. Ipostaza în care a fost surprinsă Andra de către admiratorii săi vorbește de la sine.

Fanii s-au alarmat imediat când au avut impresia că Andra Volos este însărcinată. Vă spunem de la bun început că nici vorbă de așa ceva, mai ales acum când nu se mai află în nicio relație stabilă. Dar de unde a provenit această confuzie?

Andra Volos a publicat o fotografie super sexy pe contul său personal de Instagram, iar unii dintre fani i-au confundat posteriorul foarte bombat cu o burtică de mămică. Eroarea a dispărut repede după cum se pare.

”Am crezut că ești gravidă”, a fost mesajul postat de un fan. ”Și eu după am văzut că e fundul ei🤣❤️”, a continuat un alt urmăritor, amuzat de situație.

Andra Volos urmează să devină mămică?! Fanii s-au alarmat în mediul online

Mocanu nu are de gând să-i mai dea nicio șansă Andrei

Deși și-au iertat păcatele în nenumărate rânduri se pare că relația dintre Andra și Bogdan s-a terminat definitiv. Acest lucru a fost declarat de însuși artistul care a subliniat că nu are de gând să-i mai dea vreo șansă Andrei. El a adus ca argumente toate situațiile cu care s-a confruntat în timpul relației. În plus Bogdan speră ca ea să fie fericită și să-și găsească jumătatea.

„De data asta nu o să se mai întoarcă nimeni la nimeni! Eu nu o să mă mai întorc pentru că sunt un bărbat cu principii și ea nu o să se mai întoarcă pentru că e conștientă și ea că nu mai are niciun rost. Sper că e conștientă. Sper să-și găsească fericirea acolo unde a căutat-o. Nu are rost să intrăm în detalii”, a declarat Bogdan într-o emisiune TV.