Andreea Antonescu, dezvăluiri despre divorțul colegei sale. Ce părere are despre George Burcea:
in

Andreea Antonescu, dezvăluiri despre divorțul colegei sale. Ce părere are despre George Burcea:

Andreea Antonescu a uimit pe toată lumea cu declarațiile sale.

Andreea Antonescu nu mai are nevoie de nicio introducere. Este una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi. A devenit cunoscută acum mulți ani, pe vremea când forma trupa Andre alături de Andreea Bălan. După câțiva ani, ele s-au reunit și au lansat o piesă împreună care a făcut furori pe YouTube. Vestea că prietena ei cea ma bună nu o duce prea bine din cauza divorțului a întristat-o destul de tare și pe ea. Recent, ea s-a alăturat concurentilor din emisiunea „Ferma” de la ProTV. Venirea ei în competiție se pare că nu a fost tocmai pe placul lui George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan.

Andreea Antonescu, părere sinceră despre George Burcea

Fostul soț al colegei sale de trupă este unul dintre cei mai apreciați concurenți din emisiune. El nu s-a bucurat pentru că Andreea Antonescu a decis să participe, ba chiar au avut o întâlnire de gradul zero și a ieșit cu scântei. Cântăreața nu s-a putut abține și a făcut câteva afirmații dure despre George Burcea.

Vedeta este extrem de sinceră pe rețelele sociale și spune lucrurilor pe nume de fiecare dată. În plus, este și foarte apropiată de fanii ei, care află totul despre ea chiar de pe Story-urile sale. Artista este urmărită de mii de persoane pe Instagram și se bucură de succes pe toate planurile. Știe foarte bine ce vrea de la viață și se gândește foarte mult la viiitorul ei.

Andreea Antonescu, dezvăluri despre divorțul colegei sale. Ce părere are despre George Burcea:

Zilele acestea, a recunoscut că ea și Andreea Bălan nu sunt prietene la cataramă, dar i-a ținut partea când a venit vorba despre divorțul de George Burcea; unul dintre cele mai discutate subiecte de zilele acestea. Cuvintele sau au reușit să uimească pe toată lumea, mai ales că au venit și într-un moment greu pentru ambele părți.

Eu cu Andreea Bălan nu suntem prietene la cataramă, nu suntem din alea de stăm bot în bot. Dar când e greu, știi cum suntem? Acolo!!! Ea, în momentul de față, este singură cu doi copii acasă și acuzată de infidelitate, în condițiile în care ei s-au despărțit strict pe probleme de droguri. A investit în relație. Mă gândesc că el acum trăiește cel mai înalt nivel al carierei lui.”, a declarat Andreea Antonescu, la scurt timp după ce a ajuns în Fermă.

 

 

Antonia, imagine de senzație cu burtica de gravidă. Fanii sunt în stare de șoc / FOTO

Antonia, imagine de senzație cu burtica de gravidă. Fanii sunt în stare de șoc / FOTO

Gabriela Cristea are din nou probleme cu fetițele. Vedeta le-a povestit totul fanilor: "Nu avem febră"

Gabriela Cristea are din nou probleme cu fetițele. Vedeta le-a povestit totul fanilor: „Nu avem febră”