Andreea Antonescu, puză la zid de colegii de la Ferma. Vedeta a fost dur criticată: „E cea mai falsă persoană, fără supărare”
in

Andreea Antonescu, puză la zid de colegii de la Ferma. Vedeta a fost dur criticată: „E cea mai falsă persoană, fără supărare”

Andreea Antonescu și-a pus toți colegii de la Ferma în cap.

Andreea Antonescu este o adevărată prezență în lumea mondenă. Vedeta este apreciată de mii de persoane în mediul online. Chiar dacă se bucură de susținerea lor, ea nu este apreciată de toată lumea. Mulți nu o au deloc la suflet pe frumoasa cântăreață. Vedeta este extrem de sinceră pe rețelele sociale și spune lucrurilor pe nume de fiecare dată.

În plus, este și foarte apropiată de fanii ei, care află totul despre ea chiar de pe Story-urile sale. Sinceritatea ei supără de multe ori, iar colegii ei de la Ferma nu o apreciază pentru acest lucru.

Andreea Antonescu, la cuțite cu colegii de la Ferma

Recent, ea a decis să participe la Ferma, dar nu a fost bine primită de ceilalți concurenți. În plus, ea a avut o întâlnire de gradul zero cu fostul soț al Adreei Bălan și a ieșit cu scântei. Cântăreața nu s-a putut abține și a făcut câteva afirmații dure despre George Burcea. Câteva momente mai târziu, Miahela Rădulescu i-a supus pe concurenți la un test de sinceritate.

Eu cu Andreea Bălan nu suntem prietene la cataramă, nu suntem din alea de stăm bot în bot. Dar când e greu, știi cum suntem? Acolo!!! Ea, în momentul de față, este singură cu doi copii acasă și acuzată de infidelitate, în condițiile în care ei s-au despărțit strict pe probleme de droguri. A investit în relație. Mă gândesc că el acum trăiește cel mai înalt nivel al carierei lui.”, a declarat Andreea Antonescu, la scurt timp după ce a ajuns în Fermă.

Andreea Antonescu, puză la zid de colegii de la Ferma. Vedeta a fost dur criticată: „E cea mai falsă persoană, fără supărare”

În acele clipe, au început să se creeze mai multe conflicte, iar una dintre vedetele luate în vizor a fost chiar Andreea Antonescu. Atitudinea ei nu este deloc demnă de apreciat de către ceilalți. Ea a ajuns să fie considerată una dintre cele mai false persoane de acolo. Cântăreața nu a pus nimic la suflet și și-a văzut în continuare de treaba ei. Din câte se pare, cuvintele dure venite la adresa ei nu au afecatat-o deloc, dar numai ea știe ce se află în sufletul ei cu adevărat.

Cu ajutorul unor întrebări precum ”Cine ți-ai dori să plece acasă?”/ ”Cine este cea mai falsă persoană din Fermă?”/ ”Cine este cea mai leneșă persoană de aici?”, telespectatorii, dar și participanții și-au exprimat punctul de opinie.

”Sincer? Andreea Antonescu. Fără supărare, baby”, i-a spus actorul.

”Fără supărare. Am zis eu ceva?”, a răspuns și Andreea Antonescu.