Andreea Bălan a spus totul despre actuala relație! De ce nu vrea să își arate iubitul tuturor?

Jumătatea blondă a trupei Andre trăiește acum o poveste de dragoste departe de ochii curioșilor. Andreea și-a refăcut viața după divorț însă nu își dorește să mai expună acest lucru public.

Încă de vara trecută, artista și-a deschis sufletul și a intrat într-o nouă relație.Chiar dacă au câteva luni bune împreună până acum cei doi amorezi nu au vrut să își oficializeze public relația. Cea care ar dori ca iubitul ei să rămână în umbră este chiar artista.

Deși cei doi se afișează în diverse locuri din oraș, la restaurante, iar vara trecută chiar pe litoral, cântăreața vrea ca totul să rămână în intimitatea ei.

A spus motivele pentru care nu vrea să își arate iubitul

Andreea Bălan și noul ei iubit au fost surprinși pentru prima dată împreună în luna August în Vama Veche. Cei doi nu s-au sfiit să își manifeste dragostea unul față de celălalt prin gesturi tandre și sărutări pătimașe.De atunci artista și noul ei partener au fost plecați de două ori în vacanță în străinătate.

Cel mai probabil acolo este locul în care cei doi amorezi își pot da frâu liber sentimentelor fără să aibă grija de a fi recunoscuți. Noul iubit al Andreei este Tiberiu Argint, fratele unei celebre jurnaliste de la TVR. La rândul său acesta nu a afișat până acum în mediul online vreo fotografie cu artista.

Andreea Bălan a spus totul despre actuala relație! De ce nu vrea să își arate iubitul tuturor?
Cea care a spus adevărul despre decizia de a păstra relația cât se poate de confidențială a fost Andreea. Fosta soție a lui George Burcea are un motiv bine întemeiat pentru care a apelat la această variantă.

Când va trebui să aflaţi ceva, o să vă povestesc, dar mi se pare foarte interesant să ţin pentru mine. E important să ai susţinere, un sprijin”, a declarat vedeta.

Andreea suflă și-n iaurt după despărțirea de George Burcea

Andreea Bălan a trăit unul dintre cei mai grei ani sin viața ei. Artista s-a despărțit cu scandal de tatăl fetițelor ei la începutul acestui an. Actorul a fost cel care a plecat de acasă, ulterior fiind prins drogat la volan. De altfel cei doi nu au reușit încă să semneze actele de divorț din cauza pandemiei.

Ulterior Andreea a fost cea care și-a exprimat dorința de a avea custodia exclusivă a fetițeor sale fapt care l-a nemulțumit pe Burcea. Toate acestea au dus ïn timp la tergiversarea procesului de divorț.

Experiența respectivă pare să o fi determinat pe vedetă să nu își dorească prea curând să își mai expună relația. De altfel Andreea a traversat și un episod destul de grav din punct de vedere al sănătății. Ea a ajuns de urgență la spital acuzând dureri abdomninale atroce. Medicii au găsit în corpul ei în urma unui examen CT un hematom la nivelul abdomenului.

Specialiștii au luat imediat decizia de a o opera pe aceasta pentru a-i drena abcesul respectiv. Norocul artistei a constat în faptul că echipa de medici care s-a ocupat de cazul ei a găsit o soluție mai puțin complicată. Aceasta a constat în a elimina hematomul respectiv fără să mai fie nevoie de o intervenție chirugicală anevoioasă.