Andreea Bălan, adevărul despre operațiile estetice! Câte intervenții chirurgicale are, de fapt

Andreea Bălan a recunoscut că are operație estetică la nivelul nasului.

Andreea Bălan, adevărul despre operațiile estetice! Câte intervenții chirurgicale are, de fapt

Andreea Bălan este de o frumusețe ieșită din comun, asta știm cu toții. Însă să fie vorba doar despre o frumusețe naturală? Artista ne-a obișnuit să pună de fiecare dată punctul pe i și să nu se teamă să spună adevărul despre viața ei personală. O știm cu toții ca o femeie foarte puternică, asumată și gata să înfrunte orice problemă.

Mama Natură a înzestrat-o pe Andreea Bălan cu multă frumusețe și talent în muzică, dar și în dans. Meseria de mamă în vine mănușă. Cele două fetițe pe care le are din căsnicia cu artistul George Burcea pare că îi calcă pe urme. Carisma este moștenire de familie am spune.

De-a lungul timpului, vedeta a fost întrebată de multe ori despre operațiile sale estetice. Andreea Bălan mărturisește că, începând cu anul 2003, această întrebare care i se punea în permanență nu îi mai dădea pace.

La un moment dat a renunțat să mai ofere explicații din acest punct de vedere. Ea spunea acum ceva timp că vede în acest lucru lipsă totală de respect. Așa că a refuzat să mai dea curs întrebării acesteia.

Andreea Bălan, sătulă să mai răspundă la aceeași întrebare

“Această întrebare mi se pune din 2003. Degeaba am explicat că nu am şi că fetiţa din André, cu codiţe şi fundiţe, a crescut şi s-a transformat într-o femeie care foloseşte anticoncepţionale. Întrebările tot au continuat în următorii ani până în ziua de azi. În ultimul timp am decis să nu mai răspund la astfel de întrebări. Mi se pare o totală lipsă de respect să mi se facă inventarul pe nedrept.”, a declarat Andreea Bălan acum mai mulți ani.

Lucrurile se schimbă de acum, căci vedeta a făcut o mică mărturisire în cadrul unui vlog de-al său. De data aceasta nu a fost singură în cadru, ci alături de artista Amna. Aceasta i-a ținut companie și împreună au pus în aplicare faimosul joc din mediul online ”Am / N-am”.

Andreea Bălan, adevărul despre operațiile estetice! Câte intervenții chirurgicale are, de fapt

Andreea Bălan a recunoscut că are operație la nas

Dacă acum ceva timp spunea că nu va mai răspunde la întrebarea despre operațiile estetice, iată că acum, de dragul jocului, a făcut-o. După ce cântăreța Amna a spus că ea nu are nicio operație estetică, a venit și rândul Andreei care a mărturisit, mai mult sau mai puțin, că are o operație la nas.

”Și acum ce vrei să faci? Era deviație de sept nu?”, a întrebat-o Amna. ”Da! Așa zic toate.”, a răspuns Andreea Bălan.

În urmă cu mai mult timp, existau informații care spuneau că Andreea Bălan nu ar fi deloc străină de ceea ce înseamnă cabinetul medicului estetician. În anul 2013 zburau zvonuri cum că vedeta ar fi avut intervenții la nivelul bustului, la nas, la posterior și la pomeți, pe lângă intervențiile la nivelul danturii.

“Se observă atât o modificare a volumului sânilor, cât şi a formei acestora. Fapt care sugerează o intervenţie estetică, fie prin implant siliconic, fie prin injectarea de acid hialuronic sau grăsime. În ce priveşte nasul, vârful este vizibil ridicat şi nu mai are aceeaşi lăţime, aripile nazale fiind mai apropiate.”, spunea un medic atunci.