Andreea Bălan, relațiile pe care le-a avut până în prezent! În plan profesional a avut mai mult succes

Andreea Bălan a avut parte de mai multe dezamăgiri pe parte sentimentală, însă acum pare că lucrurile au intrat pe calea cea bună.

Andreea Bălan, câte relații a avut până în prezent! În planul profesional a avut mult mai mult succes

Andreea Bălan este o femeie destul de norocoasă, iar viața i-a demonstrat faptul că nimic nu ține pentru totdeauna. Acum este mamă a două fetițe minunate și este o femeie împlinită din acest punct de vedere. Copiii au venit pe lume în urma mariajului pe care l-a avut cu actorul George Burcea de care s-a și despărțit la scurt timp după ce au făcut nunta.

După despărțirea de fostul soț, frumoasa artistă și-a regăsit liniștea și echilibrul emoțional în brațele unui alt bărbat, nimeni altul decât Tiberiu Argint. În aceste momente, vedeta pare că este foarte fericită și că nu îi lipsește nimic.

Este adevărat faptul că recent a întâmpinat niște situații dificile din punctul de vedere al sănătății și a fost necesar să se interneze în spital. Însă acum este din nou acasă la fetițele sale și se bucură din plin de momentele petrecute alături de ele.

Privind retrospectiv, Andrea Bălan a avut mai multe relații eșuate. Bărbatul de dinaintea lui George Burcea a fost nimeni altul decât Michael, de profesie pușcaș marin. Relația nu a durat mult timp, așa că cei doi și-au spus adio.

Cea mai lungă relație pe care a avut-o Andreea Bălan a fost cea cu artistul Keo. Cei doi s-au iubit vreme de aproximativ 9 ani de zile. Însă totul s-a terminat într-o manieră nu tocmai favorabilă pentru Andreea Bălan.

Mai exact, după ce a aflat că este înșelată cu Misty, cei doi au pus capăt relației. Mai mult, relația lui Keo cu Misty chiar s-a concretizat cu venirea pe lume a unui copil. Cea mică a venit pe lume în urmă cu aproximativ 3 ani de zile.

Andreea Bălan, cum se decurcă cu cele două fetițe de una singură

Înainte de această relație care a avut un final neplăcut, Andreea Bălan s-a iubit și cu Teo Păcurar. Se credea la acea vreme că dragostea lor nu se va svârși, mai ales că cei doi chiar s-au logodit în anul 2005. Totul s-a terminat, se pare, din cauza faptului că Andreea Bălan și-a exprimat refuzul de a se muta împreună cu acesta la Bistrița.
Andreea Bălan, câte relații a avut până în prezent! În planul profesional a avut mult mai mult succes

Andreea Bălan are acum două fetițe minunate și este nevoită să le crească în absența tatălui lor, George Burcea. Această situație nu este deloc ușoară, însă vedeta a vorbit recent și despre acest subiect.

„Nu îmi este ușor, este greu să fiu mamă singură și eu să fiu cea care are grijă de ele, de casă, de tot… dar pot!
Programul meu se închide la cinci jumate. Tot ceea ce trebuie să rezolv, trebuie să fac în timpul zilei pentru că apoi o iau pe Ella de la grădiniță. Din momentul acela sunt a lor: mergem în parc, la mall, mare, munte”, a spus Andreea Bălan pentru Click.
„O dată pe săptămână cu tati și în rest cu mine! 99% din timp ele sunt cu mine. Mi-aș dori să fie mai des, mi-aș dori să fie mai mult, dar atât se dorește”, a mărturisit vedeta.