Andreea Bălan, criticată dur de fani din cauza schimbării de look: „Ești leit Viviana”

Andreea Bălan nu mai scapă de gurile rele.

Andreea Bălan, criticată dur de fani din cauza schimbării de look: „Ești leit Viviana”

Andreea Bălan a reușit să atragă din nou toată atenția asupra ei. Pentru vedetă aspectul este cel mai important. Este conștientă de faptul că imaginea vinde și nu iese niciodată în public fără a arăta perfect. Zilele acestea, ea și-a făcut o schimbare de look, pe care fanii nu au primit-o atât de bine pe cât spera.

După ce a fost comparată cu Bianca Drăgușanu din cauza operațiilor estetice, acum artista primește o altă lovitură. Fosta soție a lui George Burcea a fost comparată cu actuala lui iubită, Viviana Sposub. Unii cred că încearcă să arate ca ea, iar comentariile răutăcioase nu au întârziat să apară.

Andreea Bălan, luată la rost de urmăritorii de pe Instagram

În mod normal, fanii ei îi oferă toată atenția și tot sprijinul. O urmăresc la fiecare pas și o susțin indiferent de situație. Nici ea nu se lasă mai prejos. Are grijă ca internauții să fie puși la curent cu tot ceea ce se întâmplă în viața ei de zi cu zi. În ultimul timp, a stat mai mult cu fiicele, care sunt cele mai importante ființe din viața ei.

Recent, Andreea Bălan a trecut prin mai multe schimbări de look, pe care fanii ei nu le-au apreciat. Au început să o critice dur pentru ele și sunt de părere că femeia de acum, nu mai seamănă deloc cu cea din trecut.

Andreea Bălan, criticată dur de fani din cauza schimbării de look: „Ești leit Viviana”

Nu a primit cele mai frumoase reacții, dar nici nu le-a răspuns gurilor rele. Cel mai probabil, a învățat să nu mai țină cont deloc de părerile lor și își vede în continuare de viața ei. Cel mai dur a fost momentul în care a fost comparată cu Viviana, pentru că ea este femeia care i-a furat inima fostului ei soț după divorț.

„Nici măcar nu seamănă cu Andreea, ești leit Viviana!”, „Ești de nerecunoscut!”, „Da chiar, cu poza asta poți să concurezi la ‘Te cunosc de undeva’. Asemănare cu Bianca Drăgușanu!”, au fost câteva dintre reacțiile internauților.

„Dragă Andreea îmi pare rău dar nu semeni de loc cu persoana ta și la piept oasele par prea mari. Chiar nu te recunosc! Prea mult machiaj. Mai simplu ești foarte adevărată, e părerea mea eu te prețuiesc dar așa nu!”, a mai scris o fană dezamăgită.