Andreea Bălan, durere cumplită! Cu ce problemă de sănătate se confruntă. Tiberiu Argint a aflat totul

Andreea Bălan se confruntă cu o problemă medicală extrem de delicată.

Andreea Bălan, durere cumplită! Cu ce problemă de sănătate se confruntă. Tiberiu Șerban a aflat totul

Se știe faptul că Andreea Bălan este o luptătoare în adevăratul sens al cuvântului. Viața i-a pus pe tavă multe încercări de-a lungul timpului. Însă, din fericire, a știut să le gestionze și cum să treacă peste ele cu bine.

O fire extrem de curajoasă și de asumată, artista a vorbit întotdeauna despre ceea ce se întâmplă cu adevărat în viața ei și nu s-a ascuns după deget niciodată.

După mai multe încecări eșuate în dragoste, Andreea Bălan și-a găsit, în sfârșit, iubirea. Tiberiu Argint este bărbatul care face parte din viața artistei acum. Totul părea ca o poveste de dragoste inedită unde nimic nu le putea strica bunăstarea.

Viața însă este plină de surprize, și nu întotdeauna din cele mai plăcute. Acum numai câteva zile, Andreea Bălan a fost nevoită să facă o operație, unde a stat internată câteva zile, iar acum s-a întors acasă la minunatele ei fetițe.

Este adevărat că a avut cele mai importante persoane din viața ei aproape, printre care chiar partenerul ei de viață, Tiberiu Argint. Dar, din nefericire, problemele de sănătate nu se opresc aici pentru Andreea Bălan.

Se pare că frumoasa noastră artistă nu mai poate aduce pe lume un al treilea copil. Potrivit informațiilor oferite de persoane apropiate artistei, vedetei i-a fost teamă de reacția noului ei iubit la auzul unei asemenea informații.

Andreea Bălan, durere cumplită! Cu ce problemă de sănătate se confruntă. Tiberiu Argint a aflat totul

Andreea Bălan, drama vieții ei

În timpul ultimei cezariene la care a fost supusă, mai exact în luna martie a anului trecut, Andreea Bălan a suferit un stop cardio-respirator. Artista mărturisește că a fost cel mai greu moment din viața ei.

„Acea cumpănă de anul trecut a fost cel mai greu lucru prin care eu am trecut vreodată, pentru că am și pierdut o parte din mine. Eu nu mai sunt întreagă. N-am spus niciodată de ce nu mai pot să fac copii și nici nu cred că o să spun. Eu nu mai sunt la fel. Pentru mine a fost foarte greu să accept și să trec peste. Îmi e foarte greu și acum, pentru că mi-am pierdut familia. Sunt fetele, normal, copiii tăi reprezintă familia ta, dar nu mai ai familia întregă.”, a povestit artista.