Andreea Bălan este o mamă singură! Cum se descurcă, de fapt, vedeta: ”Pentru mine e important să...”
in

Andreea Bălan este o mamă singură! Cum se descurcă, de fapt, vedeta: ”Pentru mine e important să…”

Cum face față Andreea Bălan singură și cu două fetițe!

Andreea Bălan a dat dovadă de foarte multe ori de faptul că este o femeie puternică. Vedeta nu s-a dat bătută niciodată, oricât de grea ar fi fost situația. Ea a avut chiar și un moment în care era să își piardă viața, dar nici acel moment nu a doborât-o. A căzut, s-a ridicat și a continuat să meargă înainte. A luptat din greu pentru a ajunge unde este acum și se bucură de succes pe toate planurile.

Este una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi din țară. Vedeta s-a făcut remarcată acum mulți ani, iar de atunci toată lumea îi ascultă piesele. Deși în ultima vreme a trecut prin clipe de coșmar, vedeta este împlinită. Ea a divorțat anul acesta de George Burcea, moment care a afectat-o, deși nu a lăsat prea mult să se vadă.

Andreea Bălan, adevărul despre cum se descurcă acum

Acum, ea a rămas o mamă singură cu doi copii. Fetițele ei, Ella și Clara, sunt cele mai importante ființe din viața ei. Ar da și ar face orice pentru bine lor. Pune fericirea celor mici mai presus de orice și le dedică tot timpul ei. Într-un interviu pe care l-a acordat recent, blondina a vorbit despre felul în care se descurcă de când a rămas singură.

Pentru mine e important să fie ambele fericite în mod egal și să le fericesc în mod egal și să nu simtă că există diferențe. Fiecare copil percepe diferit atenția părinților, iar eu acum, fiind mamă singură și full-time, trebuie să suplinesc mai mult”, a spus Andreea Bălan.

Andreea Bălan este o mamă singură! Cum se descurcă, de fapt, vedeta: ”Pentru mine e important să...”

Fanii au început să își facă serios griji pentru Andreea Bălan, de când a divorțat de George Burcea. Tocmai din acest motiv, artista a decis să dezvăluie câteva aspecte din viața persoană reușind astfel să liniștească pe toată lumea. Ea joacă acum și rolul de mamă, dar și pe cel de tată. S-a transformat pas cu pas în stâlpul familiei și face toate aceste sacrificii pentru fiicele sale.

 „Programul meu se închide la cinci jumate. Tot ceea ce trebuie să rezolv, trebuie să fac în timpul zilei pentru că apoi o iau pe Ella de la grădiniță. Din momentul acela sunt a lor: mergem în parc, la mall, mare, munte, parc”, a mai spus artista.