De aproximativ un an de zile Andreea Bălan și George Burcea s-au despărțit. Aceștia nu au ajuns la un conses, așa că au apelat în instanță pentru încheierea divorțului. Prima înfățișare deja a avut loc la tribunal. Scandalul pare că nu se oprește aici, ci va continua o lungă perioadă de timp. Apropiați ai cântăreței au declarat că i se pregătește o mare surpriză actorului.

Atât blondina, cât și Georgel, și-au găsit fericirea în brațele altor parteneri. Deși vedeta a ascuns și negat posibila relație cu Tiberiu Argint, pe internet au început să apară dovezi care să o contrazică. Astfel a fost nevoită să recunoască. Acum pare mai îndrăgostită ca niciodată!

Andreea Bălan geloasă pe fostul soț? Îl așteaptă la cotitură să se răzbune!

În același timp, fostul soț s-a consolat în brațele asistentei Viviana Sposub. Aceștia s-au cunoscut în emisiunea ,,Ferma vedetelor” difuzată pe ProTV. Pe tot parcursul acestui reality show, cei doi nu s-au ferit să își arate sentimentele unul față de celălalt.

Cântăreața îi pregătește o surpriză de proporții. Oare despre ce să fie vorba?

Cum se va răzbuna vedeta? Totul este previzibil!

Chiar dacă pozează într-o femeie împlinită și fericită alături de bărbatul de lângă ea, se pare că aceste secvențe nu i-au căzut prea bine Andreei Bălan. Curând urmează a doua înfățișare la tribunal, iar surse apropiate ale artistei spun că George va avea o surpriză de proporții! Blondina nu a uitat povestea de dragoste pe care a trăit-o alături de el și nu prea îi convine să îl vadă fericit, așadar vrea să se răzbune.

În loc ca apele să se calmeze, ele devin din ce în ce mai tulburi. Lucrurile devin și mai tensionante între cei doi, având în vedere că apropiații ei declară că ceea ce va urma va fi cu siguranță în defavoarea actorului. La momentul actual, ea beneficiază de custodia completă a celor 2 fetițe. Andreea urmează să ceară în instanță plata retroactivă a pensiei alimentare.

”Andreea știe că divorțul va dura câteva luni, dar pe ea nu o deranjează. Oricum, este decisă să prezinte judecătorilor lucrurile exact așa cum stau. Să demonstreze că George nu este potrivit pentru a avea grijă de copii, mai ales după ce a consumat droguri și a avut ieșiri publice extrem de dure la adresa ei.

(…) are de achitat și sume din urmă, în momentul în care va rămâne o sentință definitivă. Iar Andreea va solicita, așa cum este și normal, plata întregii sume datorate, până la ultima centimă.”, au declarat surse apropiate ale Andreei.