Moment șocant cu Andreea Bălan. Ce a putut face chiar în noaptea de Revelion. Nimeni nu s-a așteptat la asta. Totul s-a petrecut a Revelionul Starurilor 2021 organizat de Dan Negru.

Cea care a uimit total publicul a fost Andreea Bălan, care a avut un episod inedit cu Dorian Popa. La Revelionul Starurilor 2021, Dan Negru #deMascăDistracția, la Antena 1, în cadrul celui mai lung program de Revelion din istoria televiziunii din România.

Andreea Bălan a cântat, spre deliciului publicul, cu unele dintre cele mai cunoscute melodii ale sale: Paradis, Lasă-mă, papa, la mare și Moșule, ce tânăr ești. Totul a culminat când Andreea Bălan și Dorian Popa au încins scena Revelionului Starurilor 2021.

Episod incendiar cu Dorian Popa

Printre vedetele care au încântat publicul pe scena Revelionului Starurilor 2021 și cele care au fost nevoite să ghicească cine se ascunde în spatele măștiilor au fost Matilda Pascal Cojocăriţa, Ştefan Cigu, Elena Merişoreanu, Nea Marin, Maria Buză, Ovidiu Lipan Ţăndărică, Dan Bittman, Adriana Trandafir, Romică Ţociu, Vlăduţa Lupău, Nicolai Tand, Cătălin Crişan, Mihai Trăistariu, Ana Baniciu, Raluka, Dorian Popa, Connect-R, Giani Kiriţă.

nd pe scenă a fost invitat Dorian Popa. Acesta a dansat alături de Andreea pe scenă. Dorian a ridicat-o, a învârtit-o, a ridicat-o în aer, în timp ce ea făcea șpagatul. După ce Andreea Bălan a încântat publicul și cu ultima melodie, Moșule, ce tânăr ești, Dorian a apărut din nou pe scenă. De această dată, el a ridica-o pe Andreea pe un singur umăr. Toată asistența a rămas mută de uimire, mai ales că ceea ce a făcut Dorian a fost totul ieșit din tipare. El a fost rugat să repete episodul și cu o altă persoană, dar artistul nu s-a lăsat înduplecat.