Andreea Bălan în pericol! Artista a slăbit enorm de mult după episodul în care a ajuns de urgență la spital cu abces abdominal!

Vedeta ține în mod constant legătura cu fanii ei de pe Instagram. imediat după externare această a împărtășit cu urmăritorii filmulețe în care apare alături de cele două fetițe. Îngrijorător pentru aceștia a fost faptul că este destul de vizibil că Andreea a ajuns să slăbească foarte mult.

Andreea Bălan în pericol! Artista a slăbit enorm de mult după episodul în care a ajuns de urgență la spital cu abces abdominal!

Andreea Bălan a trecut în ultimii ani prin cele mai dificile experiențe ale vieții. De la despărțire și divorț, la un stop cardiac pe masa de operație și acum din nou o problemă de sănătate la fel de gravă, toate i-au făcut artistei o perioadă care ar pune la pământ pe oricine. Spre surprinderea tuturor însă jumătatea blondă a trupei Andre reușește să rămână extrem de zâmbitoare și pozitivă, dedicându-și aproape tot timpul fetițelor ei. În urmă ultimului diagnostic și a spitalizării Andreea a slăbit extrem de tare, iar acest lucru este vizibil chiar și în fotografiile în care apare pe Instagram.

 Mai slăbită decât în timpul spitalizării?

Andreea a fost internată în dată de 3 noiembrie acuzând stări de rău care durau deja de  câteva ore. În urma unui computer tomograf medicii au descoperit în corpul acesteia un hematom care i-ar fi pus în orice moment viața în pericol. Cheagul de sânge era localizat în zona abdominală, unde de altfel, vedeta acuza dureri atroce.

Artista s-a internat în clinică privată din București unde a și născut și de altfel unde a trecut și prin episodul stopului cardio-respirator. Specialiștii au decis ca Andreea să fie operată de urgență pentru a-i fi drenat abcesul absominal. Norocul blondinei a constat în faptul că specialiștii au găsit chiar înainte de a intra în operație o modalitate non invazivă prin care au reușit să dreneze hematomul respectiv. Cu toate acestea, fosta parteneră a lui George Burcea a rămas internată pentru 6 zile.

Andreea Bălan în pericol! Artista a slăbit enorm de mult după episodul în care a ajuns de urgență la spital cu abces abdominal!

În perioada respectivă Andreea a continuat să posteze fotografii din spital, dar și mesaje scurte în care își ținea la curent fanii cu starea ei. Dacă pe patul de spital vedeta părea extrem de bine, acum, la câteva zile de la internare, Andreea a părut în fotografii destul de slăbită.Pe contul sau de Instagram vedeta a postat și un filmuleț în care apare alături de cele două fetițe, Ella și Maya, dansând. Fanii au observat imediat schimbarea și i-au atras atenția artistei că a slăbit prea mult.

Andreea pare să se simtă totuși extrem de bine, având în vedere că de la externare apare mereu zâmbitoare alături de fetițele ei.

Ce a putut să facă George Burcea când a auzit că Andreea este internată în spital

Fostul partener de viață al Andreei a declarat că a aflat destul de târziu că mama copiilor lui este în stare destul de gravă. Imediat după ce a primit vestea, actorul s-a dus strict lacasa vedetei însă a susținut că nu i-a răspuns nimeni, nici măcar la telefon, deși mama Andreei era acasă cu cele două micuțe. Geroge a ținut să precizeze că a așteptat destul de mult în fața porții așteptând un semn însă acest lucru nu s-a întâmplat.