Andreea Bălan și George Burcea și-au spus adio anul acesta. În luna februarie a acestui an, cei doi artiști au luat-o pe drumuri diferite. Vestea că vor divorța a șocat întreaga lume mondenă. Nimeni nu se aștepta la una ca asta, mai ales că au reușit împreună să construiască o lungă relație ce părea din toate punctele de vedere promițătoare.

Cei doi au fost alături unul de celălalt atât la bine cât mai ales la rău. Fostul ei soț a reușit să își refacă viața și pare extrem de fericit alături de noua lui iubită. El formează în prezent un cuplu cu Viviana Sposub, asistenta de la Vorbește Lumea.

Cei doi s-au cunoscut în cadrul emisiunii Ferma și sunt fericiți împreună. Totuși nici Andreea Bălan nu a pierdut vremea. Vedeta s-a cuplat cu Tiberiu Argint și susține că este, în sfârșit, fericită.

Andreea Bălan este fericită

Anul 2020 a fost unul extrem de greu pentru cunoscuta cântăreață. Zilele trecute, ea a ajuns de urgență la spital, unde a fost operată aproape imediat. În prezent, starea ei este una bună și se află în afara oricărui pericol.

Andreea Bălan a dat dovadă de mai multe ori de faptul că este o femeie puternică. Vedeta a reușit să treacă peste toate momentele dificile și drept răsplată, acum, se bucură de viață alături de noul ei iubit și de fiicele sale.

 „Sunt, în sfârșit, liniștită, sunt fericită, toată perioada cu separarea, cu divorțul a trecut. A trecut aproape un an, în februarie se face un an. Și sunt foarte, foarte liniștită, și mă concentrez foarte mult pe fetele mele, și vreau ca această latură, această parte personală să o țin pentru mine”, a declarat Andreea Bălan.

Andreea Bălan, îndrăgostită până peste cap. Vedeta și-a găsit liniștea alături de Tiberiu Argint: Andreea Bălan și-a găsit liniștea! Relația vedetei cu Tiberiu Argint pare să meargă perfect. „Sunt, în sfârșit, fericită”

Cântăreața le oferă micuțelor sale tot timpul și toată atenția de care acestea au nevoie, iar pe lângă rolul de mamă a reușit să se gândească și la nevoile sale personale. Fiind extrem de rezervată când vine vorba despre viața sa personală, totuși de data aceasta a simțit nevoia să își deschidă inima în fața admiratorilor.

 „N-am putut să ascund nimic și nici n-am vrut să ascund nimic. Toată viața mea a fost o carte deschisă, de la 12 ani de când m-am lăsat, dar deocamdată această parte o țin pentru mine și când va trebui să aflați ceva o să vă povestesc. E important să ai sprijin și susținere și să fie cineva alături de tine.”, a mai spus artista.