Andreea Bălan, luată la rost de Oana Zăvoranu. Vedeta nu iartă pe nimeni: „Și ea în trend… cu dropsuri de supt”

Nici Andreea Bălan nu a scăpat.

Andreea Bălan, luată la rost de Oana Zăvoranu. Vedeta nu iartă pe nimeni: „Și ea în trend… cu dropsuri de supt"

Oana Zăvoranu a început seria atacurilor la adresa celor mai îndrăgite vedete de la noi. „Querida” a prins curaj, imediat după ce Pepe a anunțat că divorțează de Raluca Pastramă. Se pare că a găsit momentul potrivit, iar acum nimeni nu o mai poate opri. Nicio vedetă despre care nu are o părere prea bună nu a reușit să scape până în clipa de față.

Până acum le-a luat la rost pe multe persoane publice de la noi și nu a fost deloc blândă în declarații. Printre acestea se află Oana Roman, Christina Ich, Adelina Pestrițu, Andreea Bănică, Delia, Lidia Buble, Cătălin Botezatu, dar și alții. Cel mai mare conflict l-a avut cu Oana Roman, cea pe care a comnparat-o cu Peppa Pig. Ea a fost și singura dintre ele care a avut curajul să îi de replica. Soția lui Marius Elisei nu a mai suportat și și-a exprimat și ea punctul de vedere.

Andreea Bălan nu a scăpat

A venit și rândul Andreei Bălan să intre în vizorul frumoasei actrițe. Ea și-a pus în gând să „desființeze” o mulțime de vedete de la noi pe care le-a numit, la un moment dat, „căpușe”. Despre fosta soție a lui George Burcea nu a avut prea multe de zis. Este revoltată din cauza faptului că ea promovează anumite produse care nu îi fac cinste.

Unul dintre fanii ei a pus paie pe foc în această situație. Acesta a văzut imaginea postată de cântăreață în care promova un anumit brand de dropsuri. El a luat foc și i-a trimis imediat postarea brunetei, care nu s-a putut abține și a comentat.

Andreea Bălan, luată la rost de Oana Zăvoranu. Vedeta nu iartă pe nimeni: „Și ea în trend… cu dropsuri de supt"

„Marea cântăreață, reclamă la dropsuri de supt! Nu mai pot cu astea, nu mai fac o poză fără să îți bage ceva pe gât. Dacă mă doare în gât mă duc la farmacie, nu mă uit să văd pentru ce e plătită Andreea Bălan să iau și eu”, a spus unul dintre urmăritorii Oanei Zăvoranu.

„Și ea în trend… cu dropsuri de supt…adevărate vedete mon cher”, a scris Oana Zăvoranu.