Andreea Bălan, mesaj emoționant pentru fiica sa. Ella a împlinit 4 ani: "Iubita noastră!"
in

Andreea Bălan, mesaj emoționant pentru fiica sa. Ella a împlinit 4 ani: „Iubita noastră!”

Bucurie mare în familia Andreei Bălan!

Andreea Bălan este una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi. Vedeta este o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Are două fetițe superbe, Ella și Clara, care îi fac viața mai frumoasă. Ea se bucură zilnic de prezența celor mici și le este alături la fiecare pas. După despărțirea de George Burcea, ea a încercat să le fie și mamă și tată.

Artista face tot posibilul ca micuțelor ei să nu le lipsească absolut nimic. Muncește din greu pentru a le face un viitor frumos și nu se bătută niciodată. Blondina a demonstrat de mai multe ori că este o femeie puternică pe care nu o doboară nimic. În plus, ea a fost pe punctul de a-și pierde chiar și viața, dar nici atunci nu a renunțat.

Andreea Bălan își sărbătorește astăzi fiica

Ziua de astăzi este una specială pentru Andreea Bălan și pentru familia ei. Fiica ei cea mare, Ella, împlinește astăzi patru anișori. O asemenea zi nu avea cum să treacă neoboservată pur și simplu. Artista a avut grijă să îi facă o urare emoționantă fiicei sale. Încă de la primele ore ale dimineții, vedeta a fost bombardată cu mesaje venite din partea fanilor. Ei au dat dovadă că sunt alături de ea atât în momente bune, cât și în cele mai puțin bune.

Andreea Bălan, mesaj emoționant pentru fiica sa. Ella a împlinit 4 ani: "Iubita noastră!"

”La mulți ani, iubita noastră! Să crești mare și frumoasă și sănătoasă! Mâine o sărbătorim și poimâine”, a zis Andreea Bălan cu zâmbetul pe buze.

George Burcea a făcut și el o postare pentru cea mică. Deși nu mai este împreună cu artista, pentru el fiicele sale sunt cele mai importante. El le-a arătat admiratorilor o imagine superbă cu fiica lui, de pe vremea când ea era doar un bebeluș. Actorul a reușit să emoționeze pe toată lumea de pe contul lui oficial de Instagram.

 ”#4AniDeEllaMaya #9october❤️ #birthdaygirl”, a scris el.