Andreea Bălan nu mai poate face copii. Vedeta își dorește o familie mare: ”Poate doar să adopt sau să apelez la o mamă surogat”

Andreea Bălan și-ar mai dori cel puțin un copil.

Andreea Bălan nu mai poate face copii. Vedeta își dorește o familie mare: ”Poate doar să adopt sau să apelez la o mamă surogat”

Andreea Bălan este o femeie împlinită, dar care trăiește cu un mare regret. Vedeta a trecut anul acesta prin totul felul de încercări, cărora le-a făcut față cu brio. Frumoasa artistă s-a despărțit de George Burcea în luna februarie a acestui an. Deși mulți dintre fanii lor au sperat la o împăcare, nu a mai existat cale de întoarcere între ei. Vedetele au luat-o pe drumuri diferite, iar acum fiecare și-a găsit liniștea în brațele altcuiva.

Cântăreața a demosntrat de foarte multe ori în viața sa că este o femeie extrem de puternică. Ea a reușit chiar să și câștige lupta cu viața, după ce a doua sa fiică a venit pe lume. A trecut la ceva timo după și printr-un divorț, dar nici acest lucru nu a reușit să o doboare.

Andreea Bălan își dorește mai mulți copii

În urmă cu câteva zile, ea a mers din nou la spital unde a fost operată, dar totul a decursc mai bine decât se aștepta. Sperietura a fost atât de mare, încât fosta soție a lui George Burcea își scrisese chiar și testamentul.

Lucrurile încep să se așeze și pentru ea. În prezent, Andreea Bălan trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Tiberiu Argint, bărbatul alături de care a reușit să își găsească liniștea. Chiar dacă este fericită alături de el, artista trăiește totuși cu un mare regret. Nu mai poate face niciun copil, dar are de gând să apeleze la alte proceduri pentru a-și mări familia. Ea a luat în calcul mai multe variante și speră să reușească să mai aibă copii, chiar dacă nu pe cale naturală.

Andreea Bălan nu mai poate face copii. Vedeta își dorește o familie mare: ”Poate doar să adopt sau să apelez la o mamă surogat”

 „Discutând cu tot felul de medici şi spunând că mă deranjează că nu mai pot face copii, am avut o discuţie interesantă cu o doctoriţă foarte drăguţă, care mi-a explicat că a apelat la o mamă surogat, dar a fost mai complicat, la modul că sora mamei respective a născut copilul şi pentru că în România nu e legală procedura a fost necesar procesul de adopţie. Astfel, în acte copilul este adoptat şi mie personal mi se pare o tâmpenie.

Mi se pare că trebuie să existe această opţiune pentru că există multe femei în situaţia mea care nu mai pot face copii. Eu am o prietenă care încearcă de ani de zile să râmână însărcinată in vitro şi nu reuşeşte. E păcat, de ce să nu oferi această şansă?

Sunt multe femei care, pentru bani, vor să poarte copilul altei femei. Poate ele au nevoie de acei bani și, în felul ăsta, pot ajuta şi alte femei care nu pot face copii. Mi se pare o prostie că statul român nu permite lucrul acesta”, a spus Andreea Bălan.